Mikko Rönnholm

Niina Alho on sopiva ja pätevä

Niina Alho Tiilihovissa 20190203

Suomen Sosialidemokraattinen puolue on ollut ratkaisevassa roolissa yhteiskuntamme rakentamisessa. Yhteiskuntamme, joka tarjoaa menestymisen mahdollisuudet kaikille ja pitää huolta heikompiosaisista. Maailman muuttuminen haastaa Suomea ja puoluettamme uudella tavalla, mutta se avaa myös uusia mahdollisuuksia.

Näen piirin toiminnan tärkeyden korostuvan tilanteessa, jossa meidän vahva sanoma on entistä tärkeämpi. SDP:n sanoma koskee meitä kaikkia, lapsia, nuoria, opiskelijoita, työikäisiä ja eläkeläisiä. Työn, hyvinvoinnin ja tasa-arvon sanoman pitää korostua nykyisessä tilanteessa, jossa ihmisille on epäselvää mitkä ovat puolueemme keskeisimpiä tavoitteita.

Rohkeus, aitous ja tuki ovat asioita, joita piirin puheenjohtajana tarjoaisin kentälle. Haluan toimia paremman huomisen puolesta ja siksi myös puolueemme menestys sekä toimintamme vahvistaminen on minulle mieluinen tehtävä. Olen käytettävissä piirin puheenjohtajan tehtäviin ja haluan kiittää teitä, jotka olette minua ehdokkaaksi pyytäneet.

Näin kirjoittaa tiedotteessaan pitkän polun terveysammattilainen Niina Alho. 

Kun kuulin, että puheenjohtaja Vuokko jättää tehtävänsä, tuli mieleeni ensimmäisenä Niina Alho.

Seurasin aktiivisesti eduskuntavaalikampanjaa ja jo piirikokouksessa panin merkille Niina Alhon omaperäisen aktiivisuuden. Toreilla hän ahersi oman asiansa puolesta puoluetta unohtamatta ystävällisenä myös muille ehdokkaille; kaarinalaiset tulivat hyvin keskenään toimeen.  Hän yllättikin yli 3.000 äänisaalilla.
Pikkujutulta tuntuva vaalitilpehööri kertoi ideoivasta luovuudesta. Sitä ei ole ollut liikaa demareissa.

En voi väittää tuntevani Niina hyvin, mutta kokemukseni perusteella pystyn arvioimaan, että hänessä on potentiaalia: hänessä tahtoa, rohkeutta ja inhimillisyyttä.
Siksi suostuttelin asiallisin perustein epäröivää Niina ehdolle. Hänen huolensa nimittäin oli: Miten hän pystyy hoitamaan ja jatkamaan hyvin alkanutta työtään Kaarinan järjestön  johdossa. Syy ei ollut henkilökohtainen vaan huoli porukasta, siis solidaarinen.

Tärkeä lopputäsmennys: Älkää lukeko kannanottoani Niinalle taakaksi vielä vähemmän leimaksi. Kannattaa kuunnella suoraan Niinaa.

 

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa