Ota yhteyttä

  • Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

Jäseneksi liittyminen

Liittyäksesi SDP:n jäseneksi sinun tulee liittyä jäseneksi johonkin SDP:n puolueosastoon. Puolueosastot ovat rekisteröityjä yhdistyksiä.
Naantalin Sosialidemokraattinen Työväenyhdistys toimii SDP:n puolueosastona Naantalissa. Jos haluat liittyä yhdistykseemme, ota yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin tai tilaa liittymiskaavakkeet Varsinais-Suomen Sos.dem. piirin toimistolta. Voit myös suoraan täyttää jäsenhakemuslomakkeen kopioimalla sen tästä  ja lähettämällä täytetty lomake yhdistyksen sihteerille osoitteeseen:

Hannu Aalto / Katinhäntä 4 /  21100 Naantali

Voit myös rekisteröityä SDP:n kannattajajäseneksi. Kannattajajäsen voi osallistua yhdistyksen toimintaan mutta jäsenoikeudet ovat rajoitetummat. Kannattajajäseneksi voit rekisteröityä täyttämällä oheisen jäsenhakemuslomakkeen ja merkitsemällä siihen kannattajajäsen nimen jälkeen tai ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan tai sihteeriin. Mahdollisiin kysymyksiin vastaamme myös näiden sivujen palautelinkin kautta.

Jäsenmaksut

Jäsenmaksu määräytyy mm. iän ja piirijärjestön mukaan. Perusjäsenmaksu on 40 euroa vuodessa, paitsi alle 25-vuotiailla, joilta peritään vain 8 €. Puolueosasto voi myös alentaa jäsenmaksua tietyillä sosiaalisilla syillä. Tällöin jäsen maksaa vuosittain 17 €.

Omalle osastolle on mahdollista maksaa tukijäsenmaksua ja lisäksi useimmat piirijärjestöt perivät ylimääräistä jäsenmaksua. Jäsenmaksu peritään kahdesti vuodessa maalis- ja syyskuussa.
Hakemuksesta voidaan puolueosaston jäsenen jäsenmaksua alentaa puolueosaston päätöksellä asevelvollisuuden tai siviilipalvelun suorittamisen, työttömyyden, tilapäisen työkyvyttömyyden tai muun sosiaalisen syyn vuoksi noudattaen puoluekokouksen vahvistamaa jäsenmaksujen maksuluokitusta, ei kuitenkaan pidemmäksi ajaksi kuin alentamisen peruste kestää. Kuutta kuukautta lyhyemmältä ajalta jäsenmaksun alennusta ei voida myöntää.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa