Mikko Rönnholm

Kiehuuko Kristan papupata hellalle ?

Perusinsinööri 20210913

Supermiehiä ja -naisia tarvittaisiin, jotta julkinen talous saataisiin oikaistua. Toivoa ei ole edes taivaanrannassa, kun katsotaan koko alan sähläystä.

Esimerkkejä riittää. Yhtenäistä terveydenhuollon tietojärjestelmää suuren muutoksen tueksi ei ole pystytty luomaan. Digitalisaatio, projektijohtaminen ja skaalaus jäävät vain sanoiksi powerpointeille ja konsulttien huulille, jolloin niiden edut jäävät saamatta. THL, STM tai Kuntaliitto eivät pysty mihinkään, eivät yksin eivätkä yhdessä. Nykyinen hallitus ei edes etsi tuottavuutta tai säästöjä. Puhutaan tuhlaajatytöistä.

 

Lainaus kuten kuvakaappaus Tekniikka ja Talous lehden perusinsinööri Veijo Miettisen palstalta .  Mielikuvitusnimimerkki käyttävät henkilö(t),  joilla on takanaan loistava tulevaisuus. Ylenkatse nousee pilviin turvatun toimentulon ja bessewisseriyden yhdistelmässä.
Teekkarihuumoriin kuulu mauttomuus ja Veijon tapauksessa silloin tällöin  tarkoituksenmukaisuudesta huolimatta  on osuviakin juttuja, kuten maalivahdit.

PORIN ÄSSIEN maaliin on kiinnitetty Krista Kiuru – hän torjuu kaiken. Ja Rauman Lukko valitsi ­Riikka Purran – hän ei päästä sisään mitään eikä ketään.

Krista Kiuru, jota Hesari aikoinaan kuvasi Porin papupadaksi on ollut kovassa pinteessä. Hänen kimpussa ollaan monelta suunnalta. Olen yrittänyt ymmärtää hänen pyrkimyksiään, mutta kyllä minä mieleni pahoitin kun hän sanoi ,

että Suomi on varannut kolmannen annoksen kaikille suomalaisille  ja että hän on vastuussa suomalaisista!

En sitä tarkoita, että Suomen viisi miljoona annosta pelastaisi maailmaa, joka on vasta sitten turvassa kun kaikki ovat turvassa. Eli kyllä meidän velvollisuus on ajatella globaalisti varsinkin kun se taitaa olla viisasta myös suomalisten hyvinvoinnin kannalta.

Maailman rokottamien on todennäköisesti kehittyneiden talouksien kannalta paras sijoitus!

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa