Mikko Rönnholm

TA-yhtymä on ”hovihankkija”; Kailo pöydällä

Sd hallitusryhmä 20191021

Naantalin virkamiesjohto   Kokoomuksen ja  Keskustan saumattoman   liitton tukemana saa pienryhmistä vahvistusta; persut, kristilliset ja vihreät seuraavat kiltisti lähes vikisemättä perässä arveluttaviin järjestelyihin: Markkinatalouden reilut pelisäännöt unohdetaan, kun suositaan yhtä yhtymää, teatterilaisista viis,  kun keskustan rakentajalla raivataan tilaa ja annetaan vielä pysäköintipaikatkin, jotta ei tyylikästä mutta kalliimpaa maanalaista pysäköintiä tarvitse toteuttaa.

Kimmo Aho tiedotti:

Tiedoksi, että Sd-ryhmä teki tänään Naantalin kaupunginhallituksessa asialistan kohdassa 5, Esisopimus kiinteistön kaupasta ja pysäköintialueen vuokraamisesta TA-Asumisoikeus Oy:lle, Pirjo Majan johdolla ja varajäsen Markus Heleniuksen kannattamana esityksen, että

Asia palautetaan uuteen valmisteluun, koska asian valmistelu ei ole tapahtunut hyvän hallintotavan mukaisesti ja Naantalin strategian avoimuus ei ole tässä asiassa toteutunut.
Konsernijaostossa jo ehdotetun mukaisesti asia palautetaan valmisteluun ja tämän tontin luovutus kilpailutetaan. Asian uudelleen valmistelun yhteydessä on neuvoteltava TA-Asumisoikeuden kanssa mahdollisuudesta rakentaa ehdotettu asumisoikeuskohde TA-konsernille jo myydylle rakentamattomalle tontille.

Pysäköintitonttia ei tässä vaiheessa vuokrata vaan kaupunki valmistelee sen käytön siten, että se palvelee yleistä pysäköintiä, eikä vain yhden tontin pysäköintiä.
Samalla valmistellaan mahdollisuutta luovuttaa kaupungin omalle vuokrataloyhtiölle ja/tai kaupungin osaomistamalle Vasolle tontti keskustan kaava-alueelta.

Tämä palautusesitys kaatui äänin 8-3. Vähemmistöön jäivät Pirjo Maja, Sirpa Hagsberg ja Hannu Aallon ollessa esteellinen hänen varajäsen Markus Helenius
Tämän jälkeen Sd-ryhmä esitti Pirjo Majan johdolla, että Kaupunginjohtajan esitys hylätään.
Tämä hylkäysesitys kaatui samoin äänin 8-3, joten kaupunginjohtajan esitys tuli kaupunginhallituksen päätökseksi.

Mitä mieltä mahtavat olla yrittäjät?

Kailon kaava pysähtyi hetkeksi

Kailo kaavoituksen yhteydessä Hannu Aalto oli ehdottamassa virkistysalueen laajennusta, kuten aikaisemmassa jutussa tällä palstalla kerroimme.
Vihreät halusivat vielä tuumaustauon ja asia jäi pöydälle

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa