Mikko Rönnholm

Somessa paljon soopaa >> Katso kokousvideo niin tiedät!

Naantalin valtuusto 20210201JPG

Somessa erityisesti naantalilaisten niillä epäpolittiisilla sivuilla on  käyty innokasta keskustelua Ristirannasta .

Vaikka  näkemyserot kuuluvat keskusteluun, niin kuitenkin hämmästyttää, kuinka  kevyesti luonto- ja kulttuuriarvot ohitetaan.
Sen sijaan pidän epärehellisenä sitä, miten nekin joiden valtuutettuina pitäisi tietää, miten laki ja valtuuston työjärjestys säätävät,  marmattavat, ettei toimenpidealoitetta saisi tehdä, ja että se olisi jotenkin sopimatonta tai huonoa hallintoa.  Haiskahtaa happamilta pihlajanmarjoilta;  kun ei itse osaa ja / tai ei viitsi, niin pitää moittia muiden aktiivisuutta.

Kaikille olisi hyväksi seurata valtuuston kokousta – nyt kun Naantalin kaupungin sivuilta löytyy kokousnauhoitus.

Tästä linkistä näette streematun kokousvideon.

Katselemalla ja kuuntelmaalla ei tarvitse uskoa epäluotettaviin tiedon välittäjiin.

Ps.

Naantalin valtuustossa ei kukaan ehdottanut, että toivomusaloitettani ei olis voitu käsitellä. Joten äänestyksessä ei äänestetty siitä, vaan aloitteen sisällöstä.
Kysymys oli ei siitä oliko se oikein tai väärin asetettu, vaan kysymys koski vuokrattavan leirintäalueen eli Ristirannan alueen kaavoitusta. Ja se taas liittyi oleellisesti käsiteltävään  asiaan jossa annettiin investointirahaan siksi, että  alueen vuokrasopimusta, joka oli loppunut viime vuonna  pidennettiin vuoteen 2027 . Alue säilytettiin leirintäalue käytössä.
Olemassa oleva kaava merkintä C 3  ei vastaa alueen vallitsevaa käyttöä, siksi  onlis asianmukaista, että kaava merkintä muutettaisiin vastaamaan laueen tosialsiallista käyttöä.
Omalta kannaltani naantalilaisten valtuuttamana valtuutettuna ja sosialidemokraattien yhteisen kannan mukaisesti  muodollisuutta tärkeämpää on, että merkinnän muuttaminen  on viisasta ympäristön ja kulttuurihistorian kannalta.
Mr

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa