Mikko Rönnholm

SDP:lle mopen osa

Postin lakko ja KL 20191106

Työantajapuolella ei olla tyhmiä – vanhaa sanontaa lainaten on mukava istua tuleen toisen ahterilla siis tässä tapauksessa valtion persuksilla.
Kauppalehden artikkelista vähintään rivien välistä tämän pystyy lukemaan.

Poliittisesti tämä Posti on myös oivallinen kohde, kuten Talouselämän päätoimittaja Kärki aamutelkkarissa totesi;” siinä sitä on selittämistä kun joulupostia ei näy”.
Toimittajat  analysoinnissaan  arvioivat demareiden alamäen yhdeksi syyksi Sirpa  Paateron ja Antti Rinteen postisähläyksen.

Tämä on viheliäistä.

Hallitusohjelmassa on betonoitu Sipilän hallitusohjelman verolinja, joka suosii rikkaita ja yrittäjiä. Nyt voidaan vielä työmarkkinoillakin sotkea asiat siten, että demarit on molemmilla puolilla: Postin omistajaohjaajana ja toisella puolella ay-liikkeen edustajana taistelemassa palkkakurjistumista vastaan. Ei ole peilin vika, jos naama on väärä.
Tässä kisassa ei taida voittajia olla, mutta mopen osa on selvä; se on SDP.

On meillä huonoa tuuriakin, tunnustetaan, mutta ei politiikan lukutaitokaan ole kovin kehittynyt. Esimerkiksi,  ikävä kyllä Sirpa Paatero alitti riman. Pelilausunto voi olla vilpitön ja  voi olla niinkin,   että sitä voi perustellakin, mutta sitä ei voi ymmärtää.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa