Mikko Rönnholm

Sanoista miestä

Mökkiläiset RS 20200419

Naantalin demareiden www.sdpnaantali.fi sivujen ajankohtaispalstalla oli 17.4.2020 artikkeli koskien viimeisintä puoluekannatusgallupia otsikolla: Happamia ovat Marinin pihlajamarjat. Jutun lopun kappale kuului:

Naantalin Mr. Hyde Vilhelm Junnila puolustaa Rannikkoseudussa suomalaisten oikeutta mökkeilyn luomalla kuva, että mökkeilyharrastusta oltaisiin rajoittamassa. Vilhelm voisi tarkoittaa tarkoittiko hän malttia vaativaa presidenttiä, ja pidättäytymistä suosittelevaa pääministeriä vai uusia rajoituksia Uudenmaan vapauttamisen tilalle vaativaa Kokoomuksen Mykkästä tai Uudenmaan rajoitusten jatkoa kannattavaa Tavioita?

Kommentit:

  • Vilhelm Junnila: Te sitten teette kaikesta politikointia. Mutta muistutuksena nyt sitten, että pääministeri Marin kehotti viimeksi keskiviikkona, ettei mökeille pidä mennä. Lähde: https://www.ess.fi/paikalliset/1502992
  • Mikko Rönnholm: Emme ole sokeita ja osamme lukea rivien välistäkin. Et sinä Vilhelm voi olla niin kaksinaamainen että olet Uudenmaan rajoitusten jatkamisen ja vapaan mökkeilyn kannalla, kuten kirjoituksessa väitit. Siksi arvasimme, että tarkoituksesi oli kiinnittää Ville Tavion käsittämättömään Uudenmaan rajoitusten jatkamiseen vastoin oikeudellisia selvityksiä.
  • Vilhelm Junnila:En edes tiedä mistä puhut tai miten Tavio tähän liittyy. Älkää olko niin änkyröitä, sillä tuo kuulostaa mökkihöperyydeltä. Suosittelen lukemaan kirjoituksen ilman punaisia aurinkolaseja.

Oheiseen Rannikkoseudun jutun kuvaan on liimattu Vilhelmin kannanotto Uudenmaan rajoituksista.
Todellinen änkyrä eli tiukka liikkumisen rajoittaja on se, joka vaatii Uudenmaan rajoitusten jatkoa ja tiukennusta samassa kirjoituksessa, jossa moittii mökkiläisten sanallista ohjeistusta.
Erehdyin siinä, että en voinut uskoa Vilhelmin olevan ihan samoilla käsittämättömillä linjoilla Ville Tavion kanssa koskien Uudenmaan rajoitusten tiukentamista. Vahinko, ettei Vilhelm pysty olemaan itsellisempi.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa