Mikko Rönnholm

Sanna Marin innostaa työhön

Puoluekannatus Hs 20210219

 

Hesarin  puoluekannatusmittaus arvioi eduskuntavaalikannatusta, joten muutoksia ei voi suoraviivaisesti verrata Ylen gallupin tuloksiin.

Artikkelissa selitetään ja arvioidaan tulosta seuraavasti:

Perussuomalaiset pyrkivät nyt saamaan kannattajansa liikkeelle kuntavaaleissa puhumalla yleispoliittisista asioista, kuten EU:n elvytyspaketista, polttoaineiden hinnoista tai jopa hallituksen kaatamisesta.

”Sdp:llä onkin melko vaikea savotta edessään, kun se yrittää muuntaa huippusuositun pääministerinsä avulla saamansa suosion kuntavaaleissa paikallisille ehdokkaille annettaviksi ääniksi”, Nurmela sanoo.

”Vaikka perussuomalaiset onkin suosituin työntekijöiden keskuudessa, Sdp:llä on yhä vahva kannatus heidän parissaan. Joka neljäs työntekijä saattaisi äänestää demareita”, Nurmela laskee.

Ei tietenkään Timen kuvien vetovoimaista ja teksteistä päätellen kasainvälisesti arvostetun nuoren pääministerin suosiota voi suoraan kääntää.kunnallisvaalikannatukseksi. Sen sijaan se antaa intoa ja itseluottamusta näyttää , että paikallisesti vaalit ratkaistaan paikallisin asioin ja ehdokkain. Tällaien henki on Naantalissa

Yleinen näkymä, joka todennäköisesti toteutuu myös Naantalissa on, että SDP on saanut otetta duunarikannattajiin. Naantalissa on hyviä työpaikoilla toimivia ehdokkaita ja perussuomalaiset ovat puhtaasti keksittynyyt oikean laidan kaluamiseen. Heidän ehdokasasettelu syö perinteistä porvariblokkia. Toisella laidalla siis koulutettujen ja ajattelevien naantalilaisten piirissä  katsellaan kiinnostuneena SDP:n suuntaan:
SDP:llä on aktiivista akateemista ja koulutettuja ehdokkaita tarjolle porvariblogin asiantuntemattoman valtapolitiikan vastapainoksi.

Joten jos Naantalin ottaa pikku otoksena kuntavaalien arvion pohjaksi, niin kunnallisvaaleissa SDP tulee menestymään  hyvin kunhan muistetaan,

että vaalivoitot edellyttävät työtä, työtä ja työtä.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

1 Vastaus artikkeliin

  1. Kuntavaalit tulee olemaan mielenkiintoiset, valtakunnan- ja Naantalinkin kohdalla. Perussuomalaiset käyttävät vaaliteemana EU vastaista politiikkaa ja vetoaa äänestäjiin. Huhtikuussa käydään kuntavaalit, kun valtuutetut valitaan. Äänestäjien on huomioitava paikallisesti merkittävät asiat. Niiden vaikutus on kuntalaisten arkeen tärkeitä ja merkittäviä. Esimerkiksi miten ikääntyvien palvelut turvataan, keskitetäänkö päiväkodit yhdeksi kokonaisuudeksi. Kaavoitukselliset asiat, kuten kuparivuoren kaava. Ei kerrostaloja, pidetään leirintäalue nykyisellä paikalla. Tässä muutamia ajatuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa