Mikko Rönnholm

Neuvottelujen käynnistäminen Aurinkosäätiön kanssa koskien palvelujen tuottamistapaa

Aurinkostikuvia20170331

Neuvottelujen käynnistäminen Aurinkosäätiön kanssa koskien palvelujen tuottamistapaa, on aika mitään sanomaton otsikko

Naantalin kaupungin ikäihmisten palveluiden turvaaminen ja varmistaminen paikallisena on nähty neuvotteluissa erityisen tärkeänä. Siirto hyvinvointialueelle tulisi tapahtua siten, että palveluiden häiriötön jatkuminen voidaan turvata, samoin kuin työpaikkojen ja hoitopaikkojen säilyminen Naantalissa. Yhtenä vaihtoehtona on neuvotteluissa nähty malli, jossa palvelujen tuottaminen siirrettäisiin kokonaan Naantalin kaupungin toiminnaksi. Säätiö jäisi hallinnoimaan kiinteistöjä.

Tämä yksinkertaistaisi myöskin palvelutalon muun kehittämisen kun hoidosta vastaisi yksi organisaatio.

Aurinkosäätiön hallitus on käsitellyt kokouksessaan 9.9.2021 asiaa ja päätti hyväksyä periaatepäätöksen neuvotteluista Naantalin kaupungin kanssa siitä lähtökohdasta, että Naantalin kaupunki tuottaisi asukkaiden palvelut Naantalin Aurinkosäätiön omistamissa kiinteistöissä.

Tällainen uutinen Naantalin kaupunginhallituksen 27.9.2021  listalla on jonkinmoinen yllätys. Se on kai toiminut liian hyvin.

Kolmannen sektorin toiminta näyttää loppuvan ja jos jotain uskaltaa veikata, niin tämän kalliin  ”sosialisoinnin” taustalla voi olla koukkaus yksityistämiseen.

Samalla listalla nimittäin  valmistellaan Luonnonmaan Perhetalon yhteyteen rakennettavan tontin luovuttamista kilpailun perusteella yksityisille toimijoille.

Naantalin keskustassa toiminut ja kiitosta liikaa saanut palvelutalo siirtyy sitten historiaan. Ja niin varmistuu, että seuraava yksikkö mene Luonnonmaalle sanovat naantalilaiset ikä-ihmiset mitä tahansa.

Oheinen historialllinen artikkelikuva on viimeisen vaiheen valmistumisjuhlasta

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa