Mikko Rönnholm

Fiksuja edustajia

Kehyskunnat löysivät yhteisiä hannkeit TS 20210520

Molemmat pitivät esimerkiksi E18 Turun kehätien Naantalin pään rakentamista erittäin tärkeänä. Rosman korosti nopean työyhteyden tarvetta Turkuun.
– Emme ole päässeet kehittämään nopeaa bussiyhteyttä Turkuun koronan vaikutusten takia niin kuin on ollut tarkoitus, sanoi Rosman, jonka mielestä aikaero henkilöautolla ja bussilla matkaten on aivan liian suuri, jotta bussiliikenne olisi houkuttelevaa.
Sekä Rosman että Palomäki kannattivat yhteyden kehittämistä Naantalin pikatien kautta, koska liikennöinti Raision keskustan kautta on hidas.
Palomäki korosti tien merkitystä vientiteollisuuden kannalta huomauttaen, että tietä pitkin kulkee runsaasti Naantalin satamaa käyttävää raskasta liikennettä.  TS 20.5.2021

Olipa ilo lukea yhteisestä samansuuntaisesta linjauksesta. Raision ja Naantalin edustajat osoittivat sekä hyvää arviointikykyä, että riittävää rohkeutta. Olen ollut ja olen heidän kanssaan samaa mieltä.  Raikas tuulahdus tympeään kokoomuslaisten  hallitusten puheenjohtajien keskinäisen kehumisen kerhon tyhjänpäiväisyyteen verrattuna.

Ps. Kuvasommittelussa voisi olla vähän enemmän herrasmiesmäisyyttä näinä tasa-arvon aikoinakin.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa