Mikko Rönnholm

Erikosisuhde Trump tvittaa ja Johnson hyppää

Johnson ja Trumpa Stephens 20190718

 

Washingtonissa Britannian vaikutus mitataan sen mukaan, kuinka hyödyllinen liittolainen se voi olla. Ironia on, että Brexit jättää  vähemmän mahdollisuuksia tarjota apua. Se ei voi enää puhua Yhdysvaltojen puolesta Euroopan neuvostoissa. Tory-pääministeri Harold Macmillan keksi , että Iso-Britannia voisi palvella  Ameriikkaa  kuten viisaat kreikkalaiset tekivät  Rooman valtakunnassa. Herra Johnsonille elämä on yksinkertaisempaa. Ajattele yksinkertaisesti: palvelija ja isäntä . philip.stephen, FT

Muistutan tässä yhteydessä, että helmikuussa lainasin tällä palstalla FT:n artikkelia:

Edward Luce arvioi, että kakistokratia-kisassa britit ovat voittamassa.
Lyhyesti arvioituna hänen näkemyksensä on Donald Trump voidaan korvata todennäköisesti kahden vuoden -viimeistää kuuden vuoden päästä täyspäisemmällä presidentillä. USA:ssa on sen lisäksi kehittynyt osavaltio ja kunnallishallinto. Sen sijaan Ison Britannian demokratia on keskittyneintä maailmassa. Ja briteillä ei ole hyvää vaihtoehtoa tiedossa. Ero EU:sta voi aiheuttaa itsenäistymisiä Skotlannissa ja Irlannissa. Eikä Theresa Mayn korvaaminen Jeremy Corbunilla paranna tilannetta. Brexit kannattaja joka ihannoi sosialistiksi itseään nimittäviä diktaattoreja.

Kakistokratia (Kakistocracy )on hallintojärjestelmän, jota johtaa pahimmat, vähiten koulutetut tai häikäilemättömimmät kansalaiset, näin tämä sivistyssana, jota ei Suomessa juuri käytetä, määritetään Wikipediassa.

: Suuntaus vahvistuu ja vaihtoehdot eivät ainakaan ole parantuneet. Ikävä juttu Euroopalla ja ennen muut briteille. Sorry siitä sanoisi entinen pääministeri.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa