Mikko Rönnholm

Huh hellettä

Puoluekaanntus Yle 20210708

Ylen eduskuntavaalikannatusmittaus heijastelee vahvasti kuntavaalien tulosta. Ei aiheuta erityistä tulkintaa. Kesägallupit on viihdettä, toteavat ammattilaiset.

Korona on edelleen puheenaihe. ”Kaikista asioista ei pidä olla koko ajan huolissaan”,

Mika Salmisen lohdullinen viesti. oli  mukavaa kuultavaa, vaikka Pietarin tilaanne on nykymäärien nousun taustalla  ja myös  baarit näkyvät – ja ehkä joudutaan palamaan joihinkin rajoituksiin. Seuraavat kaksi viikkoa ratkaisevat. Tämä on tärkeä asia siksi, että koronan on väitetty vaikuttavan erityisesti SDP:n kannatukseen.

Hallituksen kannalta tilanne on  siis tässä suhteessa sii hyvä – samoin näyttää talouden osalta olevan. Suomi on selvinnyt paremmin kuin monet muut maat.

Mutta eihän näistä hallitusta kiitetä, vaikka monissa maissa väitetäänkin talouden ratkaisevan politiikassa, niin Suomessa ei taida näin olla. Kun tavallisella tallaajalla menee hyvin, se on oma ansioita, mutta vaikeudet ovat hallituksen tekemiä.

Aurinko paistaa kaikkille tasapuolisesti, mutta sen ääri-ilmiöiden sietäminen riippuu olosuhteista, joihin vaikuttaa myös asumisolosuhteet, joihin taas vaikutta se mihin on varaa.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa