Mikko Rönnholm

Sovitteleva Pekka paljastaa: Miksi Aurinkosäätiön kaava ei etene?

Pekka Ritvanen TS 20210521

Jukka Vehmanen haastattelee TS:n  vaaliliitteessä valuutetun hommista luopuvaa Pekka Ritvasta,  josta kuva kaappaus. Otsikossa oikein mainitaan, että vastapuolikin kehuu miestä.

Olen Pekkaa kehunut ja lainaankin jutun loppuun pätkän hänen synttärijutustani. Politiikassa Pekkaa on vaikea vastapuoleksi nimittää, koska hän on erityisen yhteistyökykyinen.
Hän on rohkeakin. Muistini mukaan hän on ainoa joka on rohjennut valtuustossa lausua totuuden sanan Kokoomuksen jyräävän ryhmän johdon näkemyksiä oikoen. Maaliskuussa tällä palstalla  selostettiin palvelutalokysymyksen käsittelyä valtuustossa seuraavasti:

 ”Aurinkosäätiön hallituksen puheenjohtaja Pekka Ritvanen, kok rohkeni kertoa, että Aurinkosäätiön vuonna  2019 tekemän rakentamisaloitteen puolesta ei ole tehty kaupungin toimesta mitään.”

Nyt hän vielä oheisessa haastattelussa kertoo asian laajempaan julkisuutteen kuten kuvakaappaus kertoo, että Aurinkosäätiön kaksi vuotta sitten esittämän kaavoituksen eteen ei ole tehty mitään.
Eli meillä olisi valmis lainvoimaien kaava, jos kaupunki olisi hoitanut hommansa. Tämän kertoessaan Pekka Ritvanen paljastaa, että palvelutalonkeskustaan rakentamista on tarkoituksella jarrutettu.

Kiitollisena Pekan suoraselkäisyydestä liitän tähän lainauksen kirjoituksesta Pekan 75 -vuotispäivältä:

Ja Pekka mielellään muistaa, että hän voitti eka luokan  hiihtokilpailun  – tunnustan, että kyllä se harmitti.

Pitkään kuljimme Pekan kanssa  samalla luokalla kunnes linjavalinta meidät erotti.
Pekka oli vahva koripallossa ja musiikissa. Hänen valintansa oli opettajan ura, jonka hän päätti pitkäaikaisena Lietsalan koulun rehtorina.

Aikamiehinä olemme taas tavanneet valtuustossa, Pekka valitsi Kokoomuksen, kuten varmaan opettajilla useasti tapana, vaikka hänessä on aimo annos sosiaalisuutta.  Siitä oli kuitenkin se onni, että yhdessä olemme olleet Musiikkijuhlasäätiön hallinnossa; Pekka on toiminut kolme kautta päävastuun kantavan hallituksen puheenjohtajana.

Pekka on ollut lapsuudesta asti hyväntahtoinen – kiltti ristiriitaisuuksia sovitteleva rauhan rakentaja.  Ystävällisenä ja muut huomioon ottavana kaverina hänet tapaa kesäsisin rantaparlamentin ulkojäsenenä ja talvella sopalla. Siitä tulee hyvälle tuulelle.
Yhteistoiminta asiayhteyksissä on sujuvaa ja vapaammissa merkeissä mukavaa.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa