Mikko Rönnholm

Sanna Marin on uuden ajan johtaja – osaava ja oikeudenmumainen

Uuteen sosialiseen sopimukseen 20200723

Uusi sosiaalinen sopimus alkaisi politiikalla, jolla palkitaan yrityksiä, mutta rangaistaan oman edun tavoittelijoita, siirretään verorasitus tuloista kertyneelle pääomalle ja luodaan työ- ja tulosuhteita tuottavuuden lisäämiseksi. Julkisen talouden alijäämien vähentämistoimenpiteet eivät voi tapahtua muuttuvien taitotarpeiden edellyttämiä koulutusstrategioiden kustannuksella.
Me kaikki kärsimme alhaisista palkoista ja nollatuntisopimuksista.
Populistit ovat menestyneet paljastamalla todellisia korjaustarpeita. Syrjäytyneiden osoittaminen ei ollut innovaatio. Pandemia on muuttanut asetelman osoittamalla, että presidentti Trumpin ja hänen kaltaisensa tarjoamat lääkkeiksi väitetyt keinot olivat käärme-öljyä.
Koronaviruksen vaikutuksista selviytymiseen ei ole helppoa tietä, mutta korona-aika on painanut resettiä -nollauspainiketta.
Johtajilla, jotka ovat valmiita tarjoamaan osaamista ja oikeudenmukaisuutta – uutta sosiaalista sopimusta – tulee olemaan kuulijoita. Tätä mahdollisuutta ei ole vara tuhlata, kirjoittaa Philip Stephens

Tietenkin olen uskossa vahva: kannatan liberaali-demokratia, tervettä markkinataloutta, työntekoa ja  yrittäjyyttä, Euroopan Unionia sekä suomalaista sosialidemokratiaa.

Sanna Marinin esiintyminen eilisessä A-Studiossa vahvisti uskoa, että meillä Suomessa on Philip Stephensin kaipaama poliittinen johtaja.
Mykkänen oli haparoivasti eksyksissä ja Purra ylimielisyyden menneisyydessä

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa