Valtio vie ja Turku tuuppaa

Sellaista tämä vastahakoisen asian ajaminen on: Puhutaan demokratiata, objektiivisuudesta, taloudellisuudesta ja ties mistä kaikista hyvästä ja kauniista. Kärsivällisyys on koetuksella. ”Juupas – eipäs” – keskustelu jatkuu. Voidaan sanoa, että puhutaan toistemme ohi siten, että uskovaiset käännyttävät uskomattomilla perusteilla haluttomia..

Politiikka on tahdon asia
, on Olof Palmen viisaus. Tahdossa pitää olla sydän mukana. .Ja tietenkin on niin, että kuntarakenteen muuttaminen ei välttämättä vaikka ei todennäköisesti  tee mahdottomaksi saavuttaa kohtuullisia tuloksia. Itse uskon siis tunnustan uskovani, että pakolla tai puolipakolla ei saavuteta niin hyviä tuloksia, kuin omaehtoisia muutoksia tehtäessä. Ja siitä olen varma, että tällä vuosikymmenellä ei ole mahdollisuus saavuttaa kuntarakenteiden muutoksilla  edistystä tässä kaikkien huulilla olevassa kestävyysvajeessa. Ja tämän kanssa puuhastelu on ajan, rahan ja mahdollisuuksien hukkaamista.
Kirjoituksia palstalla on tarina Turun tilaisuudesta..

Ja arvaa mitä kysyvät lapset ja vastaa
vat.
Turun kaupunginhallituksen puheenjohtaja Minna Arve (kok) ja kaupunginjohtaja Aleksi Randell (kok) eivät vaivautuneet tulemaan paikalle. Luottamusta herättävistä toimista puhutaan diplomatian yhteydessä ja edellistä kaupunginjohtajaa muistellaan pahalla siksi, että hän ei välittänyt pienistä naapureista. se sama pelikö jatkuu, vai onko kysymys poliittisesta taktiikasta pistetään hyväntahtoinen Jarkko Virtanen (sd) esittämään Turun teesit niin tylyssä  muodossa, että armeliaasti kokoomuslaiset voivat niistä antaa periksi. 

4.2.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa