Taas sama toistuu: Viikkojen selittely

Milloin mistäkin syytä ja lopulta kiireellä ja vuorokaudet läpensä neuvoteellen asioista, joista on vaikea saada selvää.Tämä ei edes näytä organisoidulta skitsofrenialta Jaques Delosrsia lainaten, vaan tarkoitukselliselta sotkemiselta kokofonialta..
Philippe Stephens kirjoitti FT:ssä David Cameronin puheen jälkeen  että Britannian vaalien valttikortit on Saksan liittokansleri Angela Mekelin kädessä:

Cameronia itse ja monet muutkin pitävät häntä voittajana , kun taas Francoise Hollanden väitettiin kärsineen tappion, jonka hän itse kiistää melko lapsellisella selityksellä, että hän antoi lopuksi vain viisi, kun Cameron joutui antamaan 9 miljardia euroa periksi.

Tappion kärsi instituutiosta komissio ja  sitä tukeva parlamentti, jolla on vielä sanansa sanottavana. Mielestäni tappiosta suurin on suunnattomuus – ei mitään uutta vain pelkkää vanhan kertausta. Ei tueta  rakenteiden kehittämistä, vaan niiden säilyttämistä. Mutta eihän mitään suurta pienillä rahoilla tietenkään voidakaan tehdä. Sen sijaan nyt olisi voinut näyttää rohkeaa päättäväisyyttä. Mutta kun niin ei. Maatalous sai taas leijonanosan , MTK:in hyräilee.Tämän  jälkeen vielä  kansallista tukea kerjäämään, niin  sitten taas on kaikki  hyvin.
Muistettakoon totuuden nimessä, että tämä meille kuitenkin puolet halvempaa, kuin entinen kansallinen   maatalouspolitiikkamme ennen EU:n jäsenyyttä.
presidenttikin puhui arvotuksellisia ja paljon lainattuja viisauksia. Niitä olen kommentoinut kirjoituksia palstalla.

10.2.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa