Mitalistit ovat sankareita kaikki ja yhdessä vielä enemmän

KalliolajaLehtinenA20130212

Väliin tulee mukavia tilaisuuksia, jonka muisto säilyy, sanoo kirjailija.
 
Kaupunki pienin vaatimattomin palkinnoin muistaa urheilussa menestyneitä ja niitä ei ole vähän. Tyttöjen voimisteluryhmistä veteraanimestareihin ja niin monissa lajeissa. Mitalisti lista  on kirjoituksia palstalla puheen liitteenä. Siihen kannatta tutustua.Hienoa luettavaa. Palkitsemine ei ole mikään urheilutoimittajien äänestys. Se on paljon enemmän. Mitalistilistit henkilöinä ja saavutuksinaan kertovat, että Naantali on monipuolinen kaupunki ja että Naantali ei ole yhden asian liike.
Kuvaan olen valinnut kaksi veteraanimestaria Olli Lehtisen ja Pertti Kalliolan, liikkuvia miehiä kumpikin. Oikein olisi ollut vielä tähän yhteyteen saada hiihtomestari  Saksin Kaitsu, joka puuttuu palkittujen listalta.

Tilaisuus oli hyvin organisoitua ja voimisteluesitys aluksia ja sitten Seppo Kustonen muutaman kesän takainen alias  Tapsa Rautavaara  lauloi ja kynttiläjalat ja ruustu jaettiin reipaasti ja kakut ,limpsat ja kavit juotiin leppoisan tunnelman vallitessa. Päävastuullinen Maija Puolakanahon komennossa kaikki kävi hienosti.

12.2.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa