Tapio Ketonen on poissa

Tapio Ketonen 20200929

Tutustuin Tapio Ketoseen 1977. Hänet oli nimetty SAK:n piiriasiamiehen tehtävään. SAK oli perustanut piiritoimiston Turkuun vastuualueenaan silloinen Turun ja Porin lääni.

Piiritoimiston avajaisten yhteydessä jo sain tuntea hänen ystävällisyyden ja lämpimän vastaanoton. Olinhan silloin järjestötoiminnassa mukana mm. Turun ammatillisen paikallisjärjestön opintosihteerinä ja myöhemmin TSL:n piirisihteerinä. Sain työskennellä Tapion lähellä aina hänen eläkepäivään 1983
saakka.

Siirryin hänen jälkeen Tapion työn jatkajaksi. Työhön perehdyttämisen yhteydessä tapasimme alueviranomaisia sekä työpaikkoihin tutustumista. Tapaamisissa huomasi, että SAK:n alueellinen yhteistyö sopi hänelle hyvin.
Tapio työtehtäviin kuului myös SAK:n paikallisorganisaation kehittäminen. Joka merkitsi tiivistä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa. Hän oli työssään hyvin tarkka, jopa pedanttinen jotta asiat menivät sääntöjen ja etikettien mukaan.
Se aika jonka saimme Tapion rinnalla työskennellä on jättänyt lähtemättömän muiston ystävällisestä, auttavasta työtoverista.
Seppo Ansamaa

 

JK.
Naantalin Työväenyhdistys sai moneksi vuodeksi Tapio Ketosesta aktiivisen jäsenen, joka osallistui lähes poikkeuksetta kaikkeen yhteiseen.
Ajankuvia kelatessa Tapsa istuu mietteliäänä ja kuuntelee ja rohkenee sanoa rauhallisesti ääneen ajatellen. Fiksu toveri.
MR

1.10.2020

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sisällysluettelo

 


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa