Me ja TE

Kimmo Aho Naantali olemme me 20210429JPG

29.4.2021

1 Vastaus artikkeliin

 1. Nyt on käynyt ilmeiseksi ettei tämä valtuusto, lähinnä kokoomus tule edistämään kaavamuutosta joka tarvittaisiin vanhusten tukiasuntojen lisärakentamiseen. Siiksi meidän on nyt tuotava voimakkasti tämä erimielisyys puolueiden välillä esiin julkisuudessa ja muutoinkin. Toivena etta uuden valtuuston kokonpano muuttuu niin että kaavaan liittyvät toimet voidaan aloittaa välitömästi sen järjestäydyttyä. Uskon että saamme äänet ikäihmisiltä jos pystymme heidät savuttamaan .sillä on suuri merkitys he ovat tunnollisia äänestäjiä
  Itse olen aloittanut tämän kirjoitukslla jota tarjosi Turun Sanomiin, Kaupunki uutisiin ja Rannikkoseutuun. Elän toivossa että se julkaistaan. Minun kokemukseni täsä aiheessa on hyvin lähellä minua. Veljeni leski hoidettiin Aurinkosäätiössä loppuun asti. Lopuksi liikuntakyvyttömänä sänkyyn. Sen parmpaa palvelua ja ystävällisempää ja osaavaa henkilökuntaa ei voi olla missään muualla sillä arvostelu on täysi 10. Minun isäni tapasi sanoa”paappas kohdalles” se on hyvä muistutus siitä että jonakin päivänä saatat olla itse avun tarpeessa.
  Pidän mahdottomana tilannetta jossa vanhuksia sijoitettaisiin naapuri kuntiin palveluasuntoon. Perhe hajoaa puoliso ehkä jää tänne. Sosiaalinen yhteisö menetetään. Vanhus on täysin yksin. ”Koronaeristyksestä” tulee loppu elämän kestävä. Meillä on haaste hoitaa tämä homma. Olen ottanut tämän itselleni pää vaali teemaksi ja teen kaiken voitavani asian eteenpän iviemiseksi. Uskon että sama ajatus on myös monilla soisaalidemokraateilla.
  Me tiedämm että kun SOTE aloittaa ensimmäinen vuosi meneen järjetäytymiseen kaksi seuraavaa vuotta tilannekuvan muodostamiseen ja sen jälkeen aloitetaan asioiden korjaus sieltä missä ne on huonoimmi hoidettu. Tässä järjestyksessä, ikävä kyllä naantali ei ole kärjessa. Jos jollakin knnallispoliitikolla on käsityksenä että SOTE pelstaa meidät se on todella unelmaa. Siksi tehdään tietyt päätökset ennen sotea jotta ne voidaan saattaa loppuun soten tultua.
  Tsemppiä kaikille.
  Markku Vuoti kotiarvfilosofi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sisällysluettelo

 


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa