Mikko Rönnholm

Veteraanipäivä ja rauhan asia

Veteraaniliput 20130427pg
Sotaveteraanit ovat kunnioitettu vähiin käyvä joukko. Veteraanisuus yhdisti.

Artikkelikuvassa vuodelta 20213 kaksi  lipunkantajaa: Vuonna 2017 edesmennyt pääluottamusmies Paavo Pensamo  kantaa  veteraanien lippua ja edessä viime vuonna menehtynyt komentaja Jaakko Iire sotainvalidien lippua.  Heidän kuten kaikkien muistolle teemme kunniaa!

Puolustusvoimien vakinaisen henkilökunnan  ja puolustustahtoisen asevellisuuteen perustuvan armeija on turvallisuutemme ydin. Sitä vahvistaa EU jäsenyys ja Nato sidonnaisuus. Mutta kaiken takana on pyrkimys säilyttää rauha.

Suomessa on rauhanliikettä käytettiin Neuvostoliiton aikana vääriin tarkoituksiin. Mutta se ei ollut rauhan asian vaan vääränalaisten ihmisten syy. Ja nyt kyllä hävettää kun rauhanliikkeitä työnnetään nurkkaan. Se on taas väärää politiikkaa.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

3 vastausta artikkeliin

  1. Niin, että nykyinen ”rauhanliike” islamistisia terroristijärjestöjä kumarrellessaan olisi yli puoluerajojen meitä tavallisia rauhaa rakastavia ihmisiä yhdistävä, ideologisesta valtapelistä vapaa, raikas toiminta? Tiedä häntä nyssitte :)

  2. Aku ajattelee ja kirjoitta , kirjoittaa ja ajattelee.
    Tunnustan, että vappuna vassareitten taisteluhuudot toivat mieleen, että rauhanliikkeen hyväksikäyttö ei ole kadonnut eikä kyse ole pelkästään ennakkoluulosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa