Mikko Rönnholm

Valtuustossa nopeaa juhlaa

David Mbing 20230130

Asioita on taas vähän puoleisesti, mutta onneksi väki vanhenee ja siitä sain puheenjohtaja Vilhelm Junnila hyvän syys aloittaa vähän kauempaa Romeon ja Julian ensisillasta ja siitä sujuvasti maanläheisempään kulttuuriin  eli  Kamerunin jalkapallon kautta Naantalin saamaan lahjaan eiliseen sankarin  David Mbinin 50-vuotispäivään.

Onnittelulaulut ja presidiumin lahjat, jotka olivat Davidin ensimmäiset laatuaan.  50.000 kilometriä tänne kaukaiseen vaeltaneen Davidin kiitokset olivat liikuttavaa kuultavaa.

Siinnä heltyi sanakarikin ja voisin kuvitella, että  moni kivenkova maahanmuuton periaatteellinen vastustajakin voi nähdä ihmisen kaiken keskellä!

No turhanpäiväisiä asioita ja 32 minuuttia kokousta on valtuuston kannalta valitettavaa. Olisi nimittäin mielenkiintoista kuulla, mitä sanottavaa valtuustolla on asioista.

Kohtaloni on juuttua  Mannerheiminkadulle.

Nimittäin taas on vesijohtojen saneerauksen jälkeen asfaltin paikkausta, vaikka jo  2010 oli hyväksytty kuntasuunnitelma, jota ei ole toteutettu siitä huolimatta, että niin paragrafit sanovat.
Matkailluin Plazaan irtosi 385.000 euroa viime vuonna, mutta nyt Mannerheiminkatua kohennetaan 60.000 eurolla joten kuten eli kuten aina – kuhan hä on hänes , sanoisi karjalaisanoppini.

Yritin niin kauniisti kuin osaan pyytää, että hoitakaa tekninen puoli ja kaupungin korkea johto tämä häpeä pois.
Ja viittasin, että Nunnakadun mallia voisi ajatella sellaisen kohennuksena, joka ei olisi ihan keskiaikaista, mutta käytännöllistä ja siistiä:
Tätä toivovat turisti ja asukkaat,

Kuva montaasi on surkea yritys esittää sitä mihin pyritään .
Kokous oli niin lyhyt ja taitoni niin heikko, etten parempaa saanut aikaan.
Ehkä joku jatkaa tästä!

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa