Mikko Rönnholm

Suuri isänmaallinen sota?

Leninin Ukraina 20220222

Ukraina on neuvosto-bolsevikkien  Vladimir  Lenin  luomus  julistaa kaima Vladimir Putin.

Puheet ovat analogisia Sudeetti-saksalaisten kysymykseen:

 

Alueen saksankielisen väestön keskuudessa kuuluminen Tšekkoslovakiaan herätti alusta lähtien tyytymättömyyttä, mitä Adolf Hitlerin oli myöhemmin helppo käyttää hyväksi. Saksa vaati ja sai Tšekkoslovakialta Sudeettialueet vuonna 1938 Münchenin sopimuksella. Vuonna 1939 alueen asukasluku oli 2 943 187 ja pinta-ala 22 587 km². Tšekkoslovakian alueella asui huomattava saksalaisvähemmistö. Sudeetti­kriisin seurauksena Tšekkoslovakia luovutti natsi-Saksan vaatimuksesta Sudeettialueensa sen hallintaan Münchenin sopimuksen mukaisesti vuonna 1938. Saksa muodosti alueesta Sudetenland-nimisen Reichsgau-alueen ja miehitti puoli vuotta myöhemmin koko Tšekkoslovakian.
Wikipedia,

Puheet ja tulevat Putinin toimet toimenpiteet tuomittu ja pakotteista puhutaan, laadusta ei ole varmuutta. Diplomatiaan uskotaan kuitenkin – siltä näyttää. Eli tuolla Münchenin tiellä ollaan.

 

Suomi tuomitsee ja muistelee Talvisodan alkua.

Neuvostoliiton turvallisuudesta puhui Josif Stalin  vuonna 1939. Etupiiristä hän sopii Hitlerin kanssa.
Hyökkäykselle haettiin oikeutta nimittämällä Otto Ville Kuusisen Terijoen hallituksen, joka puna-armeijaa pyysi avukseen. Mainilan laukaukset ja Kuusisen hallitus olivat kaikki valhepropagandaa. Valhe oli  käytössä vaikkei kyber-sodankäynnistä eikä sen kaikista keinoista vielä tiedettykään. Ikivanhasta ihmisen synkästä puolesta kaikki johtuu.

Sodan ensimmäinen uhri on totuus

Niin se on ja ollut on. Sitaatti on pistetty anglosaksisiin suihin, mutta se lienee vielä vanhempaa perua eli mennään aina  antiikin aikaan Aiskhylokseen (526–456 eaa.).

Sattumalta viime sunnuntaina katselin telkkarin saksalaista Kriminalisti sarjaa, jossa kerrottiin, että 23.2. on Venäjän veteraanien päivä. Wikipedia vahvistaa:

Se päivä on huomenna ja taas voidaan juhlapäivän kunniaksi puhua suuresta isänmaallisesta sodasta. Puistattaa.

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa