Mikko Rönnholm

Suomessa on vaarallinen hallitus

Demokraatin kooste 20240203

Demokraatti lehti uutisoi asioista paremmin, selkeämmin ja priorisoiden uutisia niiden merkityksen mukaisesti.
Oheinen kuva kollaasi kertoo mistä on kysymys Suomessa 2024.

Maa on kulkemassa kaaokseen tämän Orpo-Purran hallituksenvetämänä.

Puolustusministeri Antti Häkkänen, joka olisi halunnut Stubbin paikalle ja joka on käynyt Kokoomuksen puolueen puheenjohtajakampanjaa jatkuvasti, on vanhaan hurraa-isänmaallisuuden hengessä   tekemässä vahinkoa maanpuolustukselle.
Mutta hän on myös Kokoomuksen sisäinen uhka: Puolue on hänen kaltaisten johdatuksella kehittymässä autoritäärisyyden suuntaan.
Ei hyvältä näytä. Onneksi Stubb on Kokoomuksen pressaehdokas.

Riikka Purra on menettänyt todellisuuden tajunsa

– jos sitä koskaan on liiemmälti ollutkaan –  kilpaillessaan itsensä kanssa yrittäessään nousta jonkinlaiseksi kurjistamisen kuningattareksi. Tämä on tolkutonta ja sen on huomannut jopa   Annikka Saarikko.
Ja muistetaan Paul Krugmania:

Mikä Eurooppaa sitten vaivaa? Ei, maahanmuuttajat eivät ole vallanneet maanosaa. Ei, vahvat hyvinvointivaltiot eivät ole tukahduttaneet kannustimia työskennellä ja innovoida. Eurooppa kärsii kuitenkin poliittisista päättäjistä, jotka ovat liian konservatiivisia, ei vasemmisto-oikeisto-poliittisessa mielessä, vaan siinä mielessä, että he ovat liian huolissaan inflaatiosta ja velasta ja liian epäröiviä talouden elpymisen edistämisestä.

Näkkäläjärvi vaatii suunnan muutosta

Ja sitten puoluesihteeri Mikkel Näkkäläjärvi muistutti suomalaisille, jotka aiheellisesti tuntevat ahdistusta, kun Venäjä lietsoo turvattomuutta, että isänmaan asia on yhteinen.
Suomalaiset ovat vaaran hetkinä parantaneet yhteistyötä ja keskinäistä yhteisymmärrystä,  eivätkä rakentaneet riitaa, eripuraa ja vastakkainasettelua.

Suomalaisten pitää vahvista omia  voimia materiaalisia, mutta ennen muuttaa mentaalisia. Muistetaan, että  Nato on vain turvallisuuslisä, mutta yhtenäistä kansaa ei mikään voi korvata.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa