Mikko Rönnholm

Sopusointu parempi ois!

Maisemapäivä 20231020
Sattui niin, että radiossa kerrottiin aamupäivällä Ruonankadulla ajaessani, että tänään vietetään  kansainvälistä  maisemapäivä. Jossain muistan kerrotun, että KUVAA ARKIYMPÄRISTÖÄSI!

Niin tein ja otin vasta-aurinkoon kuvan Naantalin tämän hetken suurimmasta muutoksesta. Tallipuistoksi nimetty – eivät taidan Karvetin tilan entiset asukkaat  sitä sillä nimellä tunnista- on muuttumassa luonnon puistosta market-tontiksi.

Monet ovat kauhistellet näkymää ja luontoarvojen menetystä – toiset taas sanovat, että hullut ja herrat arvostelevat keskeneräistä hanketta: Odota, niin  kyllä se siitä paranee , kun parkkipaikat ovat täynnä kiiltäviä autoja ja taustalla on upea K-kauppa tarjouksineen!

Harmittaa kuitenkin, vaikka tiedänkin, että demokratiassa enemmistö määrää.

Ja vieläkin kysyn, mikä pakko oli se sijoittaa juuri tuohon kohtaan ja juuri nyt. Olen varma, että Keskon suurkaupan sijoittaminen tien varteen olisi ollut jo kaupallisesti parempi vaihtoehto!

Ja saan provosoida pistämällä kuvat lomittain. Onhan rantamaisemassakin omat rupensa, mutta pääosin ihmisen kädet eivät ole pahemmin maisemaa pilanneet. Siinä on harmoniaa!

 

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa