Mikko Rönnholm

Setä Samulia petetään pettämään

Putin pettää Wolf 20240320

Ukrainan  tilanne tuntuu painajaiselta; ei tällaista voi tapahtua todellisuudessa. Ovathan jenkin niin moneen kertaan pelastaneet  – vapauttaneet Euroopan. Ja ovat maailman poliisina yirttäneet pitää järjestystä ja estää terrorismia ja kommunismia leviämästä. Nyt Setä Samuli sovittelee päähänsä MAGA- lippistä ja joka näyttää puristavan aivoja ja kovettavan sydämen.

Martin Wolf päättä oivallisen kolumninsa, jossa hän kertoo asetelman hulluuden nyt kun europa on vahvistamissa itseään Suomen ja Ruotsin liittymisen lisäksi myös rahallisesti:

Edessä on todennäköisesti pitkä kulumissota , ennen kuin venäläiset tajuavat, ettei heidän anneta tuhota Ukrainaa. Länsiliittolaisten tehtävänä on vain toimittaa rahaa ja aseita. Tämä ei saa ylittää heidän kykyään tai tahtoaan. Loppujen lopuksi Ukraina jatkaa työvoiman toimittamista. Heidän hylkääminen nyt heidän suuren tarpeensa hetkellä osoittaisi katastrofaalista lännen heikkoutta mahdollisen menestyksen hetkellä:
Venäjä iloitsisi; läntinen liitto hajoaisi; ja monet päättelevät, että Yhdysvallat on peruuttamattomasti taantumassa. Yhdysvalloille ja maailmalle tämä on todella ratkaiseva hetki.
martin.wolf@ft.com

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa