Mikko Rönnholm

Ottakaa varas kiinni huutaa varas

Markku Jokisipilän kuuma kesä TS 20230906

TS:n kolumnissa 6.9.2023 Markku Jokisipilä kirjoittaa:

Akateemisen yhteisön tietyt osat ovat politisoituneet voimalla, jolle ei lähivuosikymmeniltä löydy vertailukohtaa. Professoritasolta alkaen on vaadittu hallituksen eroa ja osoitettu mieltä sen rasismia, fasismia ja natsismia vastaan. On taivasteltu maallemme aiheutettua massiivista mainehaittaa ja rakenneltu kauhukuvia vientimme romahtamisesta. On syytetty muita salaliittoteorioihin uskomisesta, mutta samalla itse nähty ”silmäniskuja” ja ”kaksoisviestintää” mitä mielikuvituksellisimmissa paikoissa.

 

Tällä palstalla olen esimerkein kertonut, miten Markku Jokisipilä on heittäytynyt  perussuomalaisten asianajajaksi ja tehnyt sitä akateemisen  tittelin varjossa.

TS:n kirjoituksessaan Jokisipilä kehottaa: katsokaa muitten virheitä, jotteivat omat  harhautukset tulisi näkyviin. – Ottakaa varas kiinni huutaa  varas – analogiasta on kysymys.

Ja lopuksi: Tutkijan kevennys:

Ennustan, että seuraavat eduskuntavaalit pidetään keväällä 2027. Niissä ainakin osa hallituspuolueista tulee saamaan erittäin kylmää kyytiä ja nilkuttaa vaalien jälkeen oppositioon. Sen jälkeen uusi hallituspohja ryhtyy korjaamaan edeltäjänsä virheitä ja laittamaan Suomea taas kuntoon, tuttuun ja turvalliseen tapaan. Mikä menee ylös, tulee myös alas, ja kärsivällisyys palkitaan, myös politiikassa.

Mauno Koivisto taisi sanoa, että tutkijat ennustajina eivät ole ennustajaeukkoja parempia.

Suosittelen kaikille poliittiset pelihousunsa repineille rauhoittumista, reaalimaailmaan palaamista ja suhteellisuudentajun elvyttämistä,

Jokisipilä antaa hyvän neuvon josta puutui tärkein ohje muista katsoa peiliin.

 

 

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa