Mikko Rönnholm

Normaaliin päiväjärjestykseen

Puoluekannatus Yle 20240405
Loogista, sanoo Markku Jokisipilä. Opposition kannatus kasvaa.

Ylen grafiikka esittää, että Orpon hallituksella on vaikeuksia edessä..

Tähän on tultu siksi, kuten tällä palstalla on aikaisempia mittauksia arvioitaessa kerrottu, aikaisemmissa mittauksissa näkyi hallituspuolueiden presidenttiehdokkaiden vetoapu. Se on nyt poispyyhitty, vaikka ilmeisesti Stubbin vierailuun mukaan otetun Halla-ahon avulla vielä sitä yritetään tekohengittää.

Kakistokratia (Kakistocracy) on hallintojärjestelmän, jota johtavat pahimmat, vähiten koulutetut tai häikäilemättömimmät kansalaiset.
Orpon hallitus kaikkine saksineen ja satosineen on kyllä ainutlaatuinen yritelmä palvella vain yhtä herraa taustalla olevia yritysten yksipuolista intressiä.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

1 Vastaus artikkeliin

  1. Persuvaltiovarainministerin pilkanteko köyhiä kohtaan on törkeydessään ennenkuulumatonta. Toinen asia on, missä määrin teollisuuden ja julkisen sektorin keksiluokkalaiset palkansaajat ovat koskaan olleet silpputyöntekijöiden ja oikeasti köyhien työmarkkinatukikansalaisten asialla. Kolmas asia on, että raskasta työllisyysvastuuta kantavien pienten yritysten edunvalvoja Suomen Yrittäjät ei ole koskaan kelvannut työmarkkinakorporativistien pöytään neuvottelemaan kolmikannassa. Neljäs, ja perimmäinen asia on, että vasemmistolaisuus on ainoa poliittinen liike, jossa on ymmärretty asioiden historialliset taustat ja impulssit. Miksi on vaikea ymmärtää, että vuosikymmeniä tukahdutettuna pidetty Suomen Yrittäjät käyttäytyy nyt niin jyrkästi kuin käyttäytyy?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa