Mikko Rönnholm

Kovaa työtä pehmeiden arvojen puolesta

Sanna Marin Brysselissä 20230324
Sanna Marin näkee ja tuntee, että demokratian puolustaminen Euroopassa vaatii voimakasta Ukrainan auttamista. Suomen on panostettava lisää!

Suomen on vaikutettava muihin EU maihin, jotta ne aivan erityisesti Saksa lisäisivät apua.  Tämän linjan jatkuminen on elintärkeää meille.

Nyt kysymys Suomessa on siitä, saako hän jatkaa tätä työtä vai käännetäänkö Suomen suunta sisään päin. 

Juuri tällä hetkellä näyttää siltä, että tehokkaan pääministeri ja hänen edustumaansa politikkaa mustamaalataan niin sanoin kuin kuvin.
Onhan se majesteettirikos,  hento pääministeri puhuu hävittäjistä – ne ovat miesten leikkikaluja, vaikka niitä koelentämässä olikin aikoinaan Elisabet Rehn, mutta se olikin toinen juttu hänhän edusti bätre folketia.
On sentään joitakin tutkijoita, jotka vähän ymmärtävät, mutta heidän juttunsa ovatkin taustalla ei otsikoissa eikä pilakuvissa.

Ja sitten taloudesta

Hesari runttaa SDP:n linja uutissivuilla  ja visioliitteissä asiantuntijat Korkman, Vihriälä ja Pantzar pitävät velkaongelmaa pelotteluna

 

Eikä ole kirkoissa  – tai pankeista puhumattakaan – kuulutettu, että korkopolitiikka olisi parasta mahdollista. Se on raskasta kansallisille, mutta onko se liikaa pankeillekin. Valppautta pitää olla ja asioita arvioida monelta kannalta rohkeasti ja viisaasti.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa