Mikko Rönnholm

Korjauksia – parannuksia – käytännön järkeä

Kaivokadun jalkakäytävien hiekotus 20230104
Pikkujutut joskus jurppivat  – kuten tänään.: Miksi jalkakäytävän hiekoitus lopetetaan ajanradan kohdalla?

Arvaan, että vastaus on, että se kuulu toiselle porukalle eli kadusta vastaa ”katuosasto” ja jalkakäytävistä ”puisto-osasto”. Termit voivat olla väärät , mutta ajatuksen ymmärtää, jos haluaa.

Naantalissa talvikunnossapito on puisto-osasto hoitamilla alueille hyvää selvästi parempaa kuin kadulla. Mutta on muistettava, että pihakadut ovat kävelykatuja ja niiden hoitoa pitää arvioida myös jalankulkijan kannalta.

Jalkakäytävien kunnossapito kaupungissa kuuluu tontin haltijalle/omistajalle.  Tästä johtuen on aika suurta eroa jalkakäytävissä.  Ja se aiheuttaa vaikeuksia liikkujalle ja jopa   vaaraa ja vahinkoa,  josta tontin omistaja vastaa.
Mutta se ei ole pointti, vaan se, että uskon, että asia kannattaisi hoitaa yhden tekijän toimesta esimerkiksi katukerrallaan. Näin saataisiin tasalaatuinen tulos ja ilmeisesti edullisemmin ja paremmin.
Se aika jolloin  talkkarit tai talonomistajat lapioineen olivat kaduilla on takana päin. Kaupunki voisi tässä asiassa olla aktiivinen. ja hoitaa homman samalla kun olisi aiheellista arvioida tilanne koko kaupungin alueella tasapuolisuuden toteuttamiseksi.

Liukuesteet

Naantalin ei ole saanut, vaikka luvattu on  – Suutari Esterille asti kerrottua, että homma jatkuu – vai mistä on kysymys,?
Hoitakaa nyt tämä pieni tärkeä asia siinä sivussa kun ihmettelette Inkoon menestystä.

Ps. Tiedoksi kaupunginjohtajalle ja tekniselle johtajalle

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa