Mikko Rönnholm

Kakistokratia kisan voitto on meneossa Briteille

Kakistokratia (Kakistocracy) on hallintojärjestelmän, jota johtavat pahimmat, vähiten koulutetut tai häikäilemättömimmät kansalaiset.

Edward Luce arvioi, että kakistokratia-kisassa britit ovat voittamassa.

Lyhyesti kerrottuna hänen näkemyksensä on, että Donald Trump voidaan korvata todennäköisesti kahden vuoden -viimeistää kuuden vuoden päästä täyspäisemmällä presidentillä. USA:ssa on sen lisäksi kehittynyt osavaltio ja kunnallishallinto.

Sen sijaan Ison Britannian demokratia on keskittyneintä maailmassa. Ja briteillä ei ole hyvää vaihtoehtoa tiedossa. Ero EU:sta voi aiheuttaa itsenäistymisiä Skotlannissa ja Irlannissa. Eikä Theresa Mayn korvaaminen Jeremy Corbunilla paranna tilannetta; Työväenpuolueen johtaja on Brexit kannattaja, joka ihannoi sosialistiksi itseään nimittäviä diktaattoreja.

Suomen tilanne on parempi siten, että tämä vähemmistöhallitus, joka on vallassa kolmen porukan häikäilemättömällä viekkaudella tulee menettämään valtansa ja hallituksen tilalle on tarjolla asioihin perehtyneitä, koulutettuja ja kunnollisia kansalaisia. Kakistokrattiset piirteet tullaan unohtamaan.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa