Mikko Rönnholm

Harakka huttua keittää – antaa muille, meille ei olenkaan

Harakka TS 20230124
Nyt se nähdään (kuvakaappaus TS), miten käy, kun ei edunvalvontaa pidetä tärkeän , kun ei huolehdita virkamiehistä eikä näköjään politiikoistakaan.

Vanhoja muistelevia pistetään tikulla silmään, sanotaan- siitä huolimatta muistan vuoden takaista blogiani:

Tänään 31.1.2022 Turun Sanomissa uutisoidaan, että Naantalin kaupunki viitta kintaalla Väyläviraston päätöksiin. 

”Naantalin kaupunginjohtaja Laura Leppänen (sit) ei ole huolissaan siitä, että Väylävirasto ei ottanut Raision ja Naantalin välisen E18-tieosuuden parantamista investointiehdotukseensa vuosille 2022–2029. Leppäsen mukaan ehdotus on vain virkamiesten aikaansaannos, joka korjaantuu poliittisilla päätöksillä, kun hanke on kypsä.

– Tieparannus on kerta kaikkiaan pakko toteuttaa. Sille ei ole vaihtoehtoja, paaluttaa Leppänen viitaten Suomen EU:lle antamaan sitoutumakseen Europan laajuisen ydintieverkon (TEN-T) saattamisesta kuntoon Suomen päässä vuoteen 2030 mennessä. Naantalin ja Raision välisen osuuden on odotettu olevan valmis toteutettavaksi vuonna 2025.”

 

Me olemme myöhässä aina askeleen kaksi jäljessä, mutta se ei ole meidän vika. Me olemme yrittäneet innostaa kaupunkia – turhaan. Vasta ensi kertaa tälle vuodelle on pieni määräraha tiehankkeen edun valvontaan.

Ja nyt ilmestynyt naantalilainen kansanedustajaehdokaskin, joka on aiheesta kiinnostunut. Ehkä hän saa aikaan muutoksen Naantalin aiheeseen kylmästi suhtautuviin puoluetovereihinsa.

 

 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa