Mikko Rönnholm

Ei ole oikein eikä kohtuullista….

Kylpylähotelli 20230213
Naantalin kaupungin hallinnon haparointi jatkuu.  Naantalin Nastat ja somet ym.  muut  ovat turhia.

Kaupunginhallituksessa näyttää kärpäsenä katossa  istuvan tarkkaavaisimpina Vehmasen Jukka Turun Sanomista. (Kuvakaappaus jutusta)
Hyvä on, että tieto kulkee, ja että näin  valtuutetutkin saavat tiedon mitä kaupungissa suunnitellaan

Mutta mahtaakohan kukaan miettiä Maarianrinteen asukkaiden tunteita.

En tiedä mikä lienee vuotajien tarkoitus, mutta tuskin hekään ovat miettineet asiaa asukkaiden kannalta.
Myöskin kiinteistön omistajat Vanhusten Tuki ja Naantalin seurakunta, jos totta on, etteivät ole tietoisia , niin ei sekään ole ollut  korrektia heitä kohtaan.
Jos taas ovat olleet  tietoisia, olisi heidän velvollisuus ollut kertoa asukkaille ennen TS:n uutista.

Naantalissa on arroganssille liikaa sijaa.  Pitäisikö muistaa, että hallinto palvelee kuntalaisia!
Ylpeyden synti aiheuttaa kaikenlaista kamalaa – tässä ikävin esimerkki.

Palataan asiaan kun asiasta tiedämme enemmän.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

3 vastausta artikkeliin

  1. Tieto tuli myös kylpylä hankkeesta yllätyksenä. Naantalin seurakuntayhtymän päätöksen tekijänä minulla ei ole tietoa, tuskin muillakaan. Eiköhän tähän kaupunkiin riitä tarpeisiin nykyinen kylpylä. Onko Naantalin kaupungissa turvattu vanhuspoliittinen asunto-asunto tuotanto tai ohjelma.

  2. Jos jotain muistaisitte menneisyydestä, niin siltä löytyy kerran touhuttu hanke tuolle alueelle. Sehän oli yläasteen koulun rakentaminen. Mittamiehet paalutti aluetta, mutta joku viisas jo silloin huomasi alueen liian pieneksi, niin koulu nousi Maijamäkeen. Vieressä asunneena oli jo silloinen hankekin häiriötä tuottava.TS lehtikin voisi tarkastella asian taustoja ja kertoa Kylpylän nousevan Luolalan järven rantaan.

  3. Naantalissa näitä ajatusnikkareita on aina riittänyt mitä omituisine ideoineen. Jotkut ehken muistavat, kun aikaisemman ajan poliittisena voimahahmona esiintynyt pankkiiri puuhasi kylpylää Kuparivuoren pohjoispäähän, ja arvokkaat rantamakasiinitkin ehdittiin tässä hurmiossa purkamaan, tosin pankkiiri pakkasi laukkunsa myöhemmin ja siirtyi Naantalista muualle. Samoihin aikoihin eräs ajatusnikkari visioi Lappalaisten mäen maan tasalle laittamista, ja jonkinlaisen valtaväylän tekemistä alueen halki, tämäkin hanke lopulta haudattiin vähin äänin. Tätä uutta kylpylähanketta Leino kritisoi, että hanke muun muassa pilaa kirkkomaiseman. Meri-Naantalin rakentamisen aikoihin ja Väinöläntien päätyyn rakennettiin muutama rivitalo. Tällöin määrättiin, ettei talojen harjakorkeus missään nimessä saa olla liian korkea, ettei kirkon silhuetti vaan häiriintyisi. Siihen aikaan kirkon näkymäsilhuetin suojelulla perusteltiin vaikka millaisia järjen vastaisiakin määräyksiä. Nyttemmin ilmeisesti kirkkomaiseman muutos ei ole este eikä mikään. Samoin kirkon hautausmaallekin eräs ajatusnikkari keksi aikoinaan parempaa käyttöä kuin sen nykyinen on, nyt tämä idea voitaisiin herättää henkiin ja saataisiin hyvä paikoitusalue uuden kylpylän asiakkaille. On turha puhua jostain “Turun taudista”, sillä kyllä Naantalissakin tätä omituisuutta on riittävästi ja ylikin oman tarpeen, mutta onneksi naantalilaisilla on huonompi muisti kuin turkulaisilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa