Mikko Rönnholm

Bidenin syntymäpäivätarjous

Putin ei vitsaile 20221007
Bidenin syntymäpäivälahja. Voisiko tässä olla mahdollisuus?

Yhdysvaltain presidentti Joe Biden varoitti ydinvoiman ”Harmageddonin” riskin olevan korkeimmillaan sitten Kuuban vuoden 1962 ohjuskriisin ja sanoi yrittäneensä avata Vladimir Putinin ”off-ramppia” välttääkseen lisäeskaloitumisen.

Puhuessaan varainkeruutilaisuudessa New Yorkissa torstai-iltana Biden sanoi, että Venäjän presidentti ”ei vitsaile” ”taktisten ydinaseiden tai biologisten tai kemiallisten aseiden mahdollisesta käytöstä, koska hänen armeijansa voi sanoa olevan huomattavasti heikompi”.

”Emme ole kohdanneet Harmageddonin mahdollisuutta [presidentti John] Kennedyn ja Kuuban ohjuskriisin jälkeen”, Biden sanoi ja lisäsi, että ”meillä on suora uhka ydinaseiden käytöstä, jos asiat todellakin jatkuvat samalla tiellä kuin ovat menossa. ”.

Sodan aloittaminen on helppoa ja rauhan tekeminen on vaikeaa, on vanha viisaus.  Ikävä kyllä meillä on huonoja kokemuksia. Toisen maailman sodan autoritääriset johtajat tekivät rauhan kuten Hitler ja Mussolini kuolemalla ja Japani nöyrtyi vasta ydinaseilla. Toivottavasti nyt löytyy ulosmenoramppi. Tätä maailma toivoo – luulen, että monet rukouksissaan ovat nostaneet tämän listalla kärkipäähän!

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa