Mikko Rönnholm

Auringonpaistetta ja uutuuden hohtoa, mutta

Rymättylän kirkko 20220518
Osallistuin valtuuston retkeen saaristoon siis vahoihin pitäjiin Velkuaan, Merimaskuun ja Rymättylään. Alla kuvakokoelma

Virkamiehet johtivat ja selostivat kaavoitusta koulutointa ja sitten tutustuttiin kohteisiin: Velkuan kouluun , Livonsaaren ekokylään ja Rymättylän paloasemaan.
Uutuuden hohdon kruunasi auringonpaiste, joka saaristoon sopii. Kun tästä mainitsin  niin Livonsaaren paikallisasukas Annikka Rintamäki  kehui, että kyllä täällä pakkasellakin viihtyy.

Mutta matkustaminen avartaa ja siitä hyvä esimerkkinä artikkelikuva Rymättylän kirkosta, jonka tornia ei juurikaan kirkon kupeelta näy tai ei ainakaan ole silmiini tarttunut.
Hieno näkymä. Samalla muistutus  saaristokuntien pitkästä ja merkittävästä historiasta ja siitä, että vaikka kaiken pitää muuttua niin sen avulla voimme varmistaa , että kaikki jatkuu.

Erityisen vahvasti nousi yhdeksän ukrainalaisen koululaisen näkeminen työn touhussa. suomalainen,, naantalilainen  kotiseutuihminen voi olla  kansainvälinen.  Solidaarisuutta on monenlaista.

Sasristoretki 20220518

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa