Mikko Rönnholm

Antti ja Antin kaverit

Yle tentti 20190314

Vaalikeskusteluja käydään nyt ahkerasti. Yle aloitti oman sarjansa. Varovaisen tasaista, ei yllätyksiä.

Kuvaavaa asetelmalle oli, ettei ollut hallituspuolueita, jotka vastaavat tehdystä politiikasta, vaan kaikki olivat oppositiossa. Saa nähdä koska asetelma kääntyy, kuten ihmiset gallupeissakin usein uskovat, että SDP on aina hallituksessa ja vastuussa kaikesta, sekä menneestä että tulevasta.  Näin käy kun hyvinvointiyhteiskuntaa puolustaa.

Antti Rinne on parantanut juoksuaan siis puhettaan. Eikä se ole Rinteen vika, että sote tuntuu sekavalta; se kun taustalla olevien byrokraattien rakentama ja ikävä kyllä laatikoiden taakse hukutetaan sanoma kun abstrakteista rakenteista ei rautalankamallia synny.
Jokaisen pitäisi jo tässä vaiheessa ymmärtää, että asiat parantuvat vain paikallisesti toimimalla ja että ihmiset politiikotkin ovat parhaimmillaan silloin kun asia tutu ja tapauksella on kasvot ihan elävät eikä vain Fb:n välittämät.

Petteri Orpon asenne oli muuttunut, nyt ollaan julkisen kunnallisen kannalla. Hyvä näin. Paikallisesti sen luulisi helpottavan ratkaisuja. Eikä sekään ole pahasta, että Juha Sipilä on jo hylännyt markkinamallin. Aika velikultia nuo hevoskauppiaat.

Yhtä kaikki näytti siltä, että keskustelussa hakeuduttiin Antin kaveriksi, selvä vaalitaktinen sunnan muutos. 

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa