Mikko Rönnholm

Äänestäkää ohjaa SDP tarjolla kaksi eurooppalaista.

stubb ja haavisto 20240201
SDP ei puolueen ota kantaa ehdokkaisiin.

Puolueen jäsenet ja vaikuttajat ovat ilmoituksia kannatuksistaan tehneet, mutta kysymys on jokaisen omasta harkinnasta, kuten oikein onkin.

Aika moni sanoo, että ei ole helppoa valita. Sanoisin kuitenkin, että tilanne ei ole ihan huono siksi, että Suomessa liberaalidemokraattiset ehdokkaat saivat ensimmäisellä kierroksella äänistä  4/5 osaa eli lähes 80 prosenttia äänistä sillä seurauksella, että valittavana on kaksi eurooppalaista suomalaista. 

Viimeksi kadulla vastaan tullut  sanoi, että onpa hankalaa , kun pitää valita, joko ”leuhka Alex tai  Pekan miespuolisoineen”. Toinen taas tokaisi, että ”hänen ei äänestä puolisoa” ja totesi Pekka on ”täys kymppi”. Kolmas  sanoi, että voi se olla ”yks nollakin”.

Mutta kansanvallassa meidän  oikeutenamme on valita ehdokas millä tahansa perusteella ja on jopa oikeus on olla valitsemattakin, mutta jakamaton ja saman arvoinen vastuu on jokaisella äänioikeutetulla.

Jokainen ääni vaikuttaa ja eniten ääniä saanut Stubb tai Haavisto johtaa maamme ulko ja turvallisuuspolitiikka yhdessä valtioneuvoston kanssa.

Mikko Rönnholm

Säätiön puheenjohtaja

1 Vastaus artikkeliin

  1. Tilanne on varsinvaikea. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Mäkelä totesi, että nyt toisella kierroksella äänestetään Koleran ja Ruton välillä. Itse äänestän näiden kahden välillä, kun muut kriteerit menevät melkoisen tasan, pelkästään heidän intiimielämänsä suuntauksen perusteella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa