Valtuuston kysymys: Amaryllis vai ritarinkukka

Amaryllis ritarinkukka 20221212

Valtuutetut saivat vuoden työn päätteeksi puheenjohtaja Vilhelm Junnilan toivotusten lisäksi kaupunginjohtaja Laura Leppäseltä  joulukukan.
Valtuusto puolestaan unohti kiittää puheenjohtajaa. Viime vuosi   meni ehkä koronan piikkiin, nyt se tuntuu uudelta normaalilta.
Vanhanaikaisen kaavoihin kangistuneen mielestä se on huono käytöstä.

Valtuuston kokoukset ovat tänä vuonna olleet lähinnä virkamiesten ja asiantuntijoiden luentoja. Naantalilaisten valitsemien valtuutettujen puheenvuoroja , mielipiteitä on kuultu vähän.
Tälläkin kerralla Timo Tirri puhui asuntomessuraportista. Aika moneen kertaan sen on voinut kuulla, mutta ehkä runsaan 5 miljoonan satsauksesta kannatta puhua pitempäänkin.
Kiitoksia esitettiin: Juha Haapakoski, kok kehui kaupunginjohtajan bussiemännyyttä hienona eleenä; meitä on helppo lähestyä.

Hyvinvointikertomus oli merkittävä paperi ja siitä virisi vieno keskustelu- yhdestä yksityiskohdasta enemmän blogi-kirjoituksessa.

Raision kanssa kotoutetaan yhdessä ja liitytään kiinteistökuntayhtymään.

Perhetalojen asemakaavanmuutokset etenivät. Juha Takanen, sd muistutti, että kuuleminen ei saa olla pelkkää kuuntelemista. Täytyy myös kuulla.

Mikko Rönnholm, sd teki aloitteet   Veteraanien itsenäisyysjuhlasta ja Mannerheiminkadun kunnostuksesta. Löytyvät Kirjoituksia palstalta

 

 

 

13.12.2022

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa