Ystävänpäivän toivonkipinä transatlantisessa yhteistyössä

TransatlanticStephens20130214

Barack Obama siitä puhui ja Valkoinen talo ja EU:n komissio ovat valmistelleet packtia, kaupan ja investointien kumppanuudesta.
laskelmilla on osoitettu, että se kasvattaisi BKT:tä 0.5 prosenttia. Se olisi terve tullut,
Mutta se ei ole jutun ydin. Se on nykymaailmassa, joka on tullut moninapaiseksi eikä monen keskeiseksi, poliittisessa ympäristössä
Philippe Stephens näkee, että sillä tavoitellaan parempaa palkintoa. Halutaan vahvistaa, että lakiin perustuva, kollektiivista turvallisuutta luova,  ihmisoikeuksia kunnioittava sekä ennakoitavissa oleva luotettava hallintomalli tulee maailmassa toiminnan perustaksi.

Ps.
Tänään 15.2.2013 kokoontuvat G 20 edustajat ovat FT:n uutisen mukaan etsimässä elvytystä. Uutiset ovat huonoja ja ongelmia on paljon. Joiden suurien alijäämä maiden pitäisi tiukentaa , mutta ei niiden joilla on asiat kunnossa, kuten Saksa.  Kasvu löytyy vain markkinoiden piristyksestä. . Valuuttakurssi sota ei välttämättä olekaan pahasta se voisi tuoda rahoituksellista piristystä. Mutta viime kädessä kysymys on yksityisitä kuluttajista ja investoijista. Täytyisi löytyä tulevaisuuden uskoa ja siihen suuntaan toivotaan G 20 kokouksen viitottavan maailmaa,

Joten näin kulkevat taloustoimitusten ohjaavat kommentit. Katsomosta, senhän tiedämme, tulevat asiantuntevimmat ohjeet pelaajille. Mielenkiintoista näissä on, että nyt näyttäisi olevan aika paljon sellaista näkemystä, että pelkkien markkinoiden lisäksi tarvitaan poliittisen johdon päättäväisyyttä. En tiedä tulkitsenko oikein, mutta kuten IUSA-EU jutusta voi päätellä, maailmaan toivottaisiin järjestystä ja itse uskoisin, että päätöksien tekeminen on vähintään yhtä tärkeää kuin päätöstön täsmäosuminen. Markkinat sopeutuvat ja toimivat ja näyttävät, jos muutoksia tarvitaan. tehdään sitten taas uusia päätöksiä, mutta mennään hetki nykyisillä eikä koko ajan odoteta, mitä mahdetaan seuraavaksi tehdä.

Terveisiä Suomen hallitukselle koskien sisäasioita: Antakaa puitteet ja jättäkää toteuttaminen paikallistasolle. Täällä asiat tunnetaan ja täällä vastataan kasvokkain asukkaille !.
Tämä loppu tähän siksi, että tänään 15.2.2013  taas pitää vastata viime maanantaina 11.2.2013  esitettyihin kysymyksiin ja antaa palautetta koskien sote-uudistuksen alueellista sovellusta..

14.2.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa