VVM vastaan kaupunki -Kuntarakenneselvitystä ei kannata vastustaa

Meillä on samaan aikaan käytettävissä Valtionvarainministeriön arvio rahoituksen riittävyydestä ja kaupungin oma Juha Heinosen laatima tilinpäätösennuste.
Tässä alla on pohjana valtion luvut ja 2013 sarakkeessa on kaupungin raportin luvut

Valtio ennustaa kovempaa suurempaa miinusta toimintakatteeseen ja taas korkeampia verotuloja. Parhaan ja huonoimman kombinaation erotus +/- 3 M€.
Toivotaan, että valtio osaa ennustaa verot ja Naantali kulut. Silloin voisimme päästä nolla tulokseen, joka oli hyvä saavutus muistaen, että vuoden 2012 tilinpäätöksen tulos oli yli -6 M€.

Laiha lohtu: Raision vuosikate luvut olivat viime ovat ensi vuonna pakkasella ja Maskussakin  Mynämäellä ollaan vähän tiukemmalla, kun sen sijaan Lieto ja Turku samassa sarjassa meidän kanssa ja Kaarina selvästi parempi.Salo,Uusikaupunki ja Loimaa ovat vaikeuksissa.
Kun näitä lukuja katselee on vaikea uskoa kuntaliitosten apuun. Muuta tarvitaan.

Naantali ei ole protestoimassa näyttävästi kuntarakenneselvityksiä vastaan siksi, ettei voimassa olevaa lakia voi ohittaa , ja siksi ettei pelkästä protestista ole hyötyä , ja siksi, että  yhteistyömahdollisuuksien selvittämistä ei pidä vastustaa. 
”Pakko ei meitä työhön saa, käskyt ne meitä naurattaa”, laulettiin Kwai-joen siltatyömaalla ja tehtiin työtä, joka hävitettiin.
Eihän tässä mitään analogiaa ole, eihän?

25.9.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa