Vanhusten Tuki tuntee ajan hengen

VanhustenTukiSuomi100Naantali10020170112

Mimosa ja Jouko Leino kiittelivät Naantalin tapahtumia RS:ssä tänään. Kiitos vaan teille innostuksen ja ahkeruuden perikuville. Eilen taas hommia hoitamassa.

Naantalin Vanhusten tuen toiminnan perusteena on
monin eri tavoin tukea naantalilaisten ikäihmisten mahdollisuuksia viettää virikerikasta ja omaehtoista elämää, tarjoamalla vapaaehtoisapua ikäihmisille asioinnissa, arjen askareissa, ulkoilussa, harrastuksissa, nikkaroinnissa, pihatöissä, digiboxien asennuksissa. Järjestämällä ohjelmallisia tilaisuuksia kerhotapaamisten merkeissä, sekä kunnon ylläpitämiseksi hemmottelupäiviä, kuntojumppaa ja liikuntaa. Ohjelmassa ovat myös perinteiset äitienpäivä-, kesä-, vanhusten viikon- ja joulujuhlat sekä retkiä ikäihmisiä kiinnostaviin kohteisiin. Tilaisuuksiin osallistuminen on avointa kaikille.

Yhdistyksessä on tällä hetkellä yli 400 jäsentä.
Yhdistys on valtakunnallisen Vanhustyön keskusliiton jäsen.

Yleviä periaatteita on monilla yhdistyksillä, mutta Vanhusten Tuki puheenjohtajansa Raimo Laineen vetämänä  saa aikaan. Viimeisin näyte oli Historian iltapäivä.

Seurakuntakeskus oli tupaten täynnä ja kahden tunnin istunto sujui ja ikä ihmisten keskittymiskyky säilyi. Kiitos monien mielenkiintoisten aiheiden.

Itse tykkään Raimo Vahteran kuivasta huumorista ja asioiden yhdistämisestä. Laivastón Visa Auvinen, (Naantalissa kastettu) oli nähnyt paikallisuuden esiin tuonnissa vaivaa,  Jyri Kairavuon esitys lämmitti vaikkei ollutkaan paikallinen ja Heimo Pullin sotakorvauskuunarit muistelo oli hieno juttu ja samalla muistutti siirtolaisuudesta, joka on Naantalissa tutkimaton juttu. Anne Sjöroos oli tehnyt naisten sotaponnisteluista hyvän tarinan.
Nostalgiaa tuotiin musiikilla.

Muutoin olen entistä enemmän sitä mieltä, että Naantali tarvitsee historiansa!

Edellinen sivistynyt  kaupunginjohtaja Timo Kvist,kok sitä ajoi, mutta kaupunginhallituksen kokoomusjohto sen kaatoi. Mitäköhän ajattelee tänään seurakuntakeskuksessa paikalla Maijansa kanssa ollut Markku Tuuna?

ps. Pahoittelut nimivirheestä – tekevällä sattuu ja molemmille Raimoille terveisiä!
 

13.1.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa