Vanhan kaupungin asialla, ihan totta

Olen ollut monissa paneeleissa, enkä sano, että tämä olisi ykkönen, mutta parhaasta päästä. Panelisti arvostaa sitä, että paneelia johdetaan ja että vetäjät ovat tehneet kotiläksynsä. Sillä tavalla  asiakin pääsee esille. Vahinko vaan, että tilaisuuksista tulle uskovaisten seuroja. Tarkoitan, että olisi hienoa nähdä paikalla  Matti Meikäläisiä Taru Tavallisia. Mutta onneksi paikalla oli oli julkinen sana,jotka välittää. Panelisteista  jokainen tekee johtopäätöksensä. Varmaan jotain pikku erojakin paikalla olevat huomasivat..

Vanha kaupunki kiinnostaa, sen voi sanoa. Paneelissa mukana olleelle tuli sellainen ajatus, että se on ihan hienoa, että ihmiset keskustelevat,  mutta vielä paljon parempaa on, että ihmiset toimivat..
Esillä olleisiin asioihin palataan tälläkin palstalla, mutta jo nyt kiitokset puheenjohtajille  Marjolle ja Ollille. Hyvin suunniteltu on enemmän kuin puoliksi tehty.!

Ps. Vaaliväittelyt ja niiden vaikutus
.

USA:n presidentinvaalin tuloksen vaikutus Naantalin elämään voi olla suurempi kuin omien toimenpiteittemme aiheuttamat.Tästä voisi tehdä sen johtopäätöksen, että mitä täällä turhaan. No niinhän ei asian laita ole. Asetelma tulee ymmärtää oikein ja siksi toivomme Barak Obamalle menestystä, mutta työskentelemme aktiivisesti niiden kysymysten ratkaisemiseksi, joihin voimme vaikuttaa. Tämän jaon ymmärtäminen on on viisasta filosofia.

Jotain yhtäläisyyttä on asetelmissa: republikaanit ja Mitt Romney ovat verojen alentamisen kannalla kun taas Obama on niitä valmis korottamaan erityisesti rikkaiden osalta. Pikkupaneelissamme Kokoomus ei korottaisi veroja, Keskusta empii, muut ovat ymmärtäneet välttämättömyyden. Politiikassa on tosiasioiden tunnustaminen välttämätön edellytys oikeiden ratkaisujen löytämiseen.

3.10.2012

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa