Valtuuston valinnat ja tunnelmat

Naantalin valtuustossa oli välikauden valinnat.
Suurten ryhmien   Kokoomuksen ja demareiden edustajat jatkavat entisillä nimillä: Marku Tuuna, kok hallituksen ja Mikko Rönnholm,sd valtuuston puheenjohtajana. Kh:n jäsenet ovat pöydän ympärillä olleita seuraavin poikkeuksin:
Heini Jalkanen, kesk. siirtyy valtuuston varapuheenjohtajaksi ja Terhi Kärkkäinen, vas  nousee hallituksen jäseneksi. Tommy Björkskog, kd  siirtyy kv:n vpj:n paikalta  koulutuslautakuntaan. Perussuomalaisten Juho Kustonen luopui kh:n paikasta  Vilhelm Junnilan hyväksi.

Tommy ja Juho ovat olleet mukavia vierustovereita.
Jos ei anna  Juhon  yhden asian liikeen häiritä, niin muilta osin hänen työskentelynsä Kh:ssa on ollut hyvin asiallista ja rakentavaa.
Tommy on liike-elämän ammattilainen, mutta  ei rajoittunut. Kristillisyys pukee häntä; se näkyy muttei haittaa.

Ei ole tapana, mutta kun tällaista sattuu harvoin eli ei koskaan aikaisemmin, sanoa: Kiitos kukista. Valtuusto varapuheenjohtaja Elina Salokangas & knit  ylättivät estradilla olevat  tervehdyksellä.

Kohtuullista paremmin 
Valtuuston selkeä yksitúumaisuus suurissa kuvioissa on ollut elintärkeää Naantalille. Lyhyesti uskallan sanoa, että – pois lukien valtion taloudelliset meistä riippumattomat toimet – huonomminkin, paljon huonommin olisi voinut mennä. Siitä kiitokset pienimmästä  suurimpaan ja uusimmasta vanhimpaan.
Eiköhän tämä tästä! mr

15.12.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa