Valtuuston valinnat ja tunnelmat

Naantalin valtuustossa oli välikauden valinnat.
Suurten ryhmien   Kokoomuksen ja demareiden edustajat jatkavat entisillä nimillä: Marku Tuuna, kok hallituksen ja Mikko Rönnholm,sd valtuuston puheenjohtajana. Kh:n jäsenet ovat pöydän ympärillä olleita seuraavin poikkeuksin:
Heini Jalkanen, kesk. siirtyy valtuuston varapuheenjohtajaksi ja Terhi Kärkkäinen, vas  nousee hallituksen jäseneksi. Tommy Björkskog, kd  siirtyy kv:n vpj:n paikalta  koulutuslautakuntaan. Perussuomalaisten Juho Kustonen luopui kh:n paikasta  Vilhelm Junnilan hyväksi.

Tommy ja Juho ovat olleet mukavia vierustovereita.
Jos ei anna  Juhon  yhden asian liikeen häiritä, niin muilta osin hänen työskentelynsä Kh:ssa on ollut hyvin asiallista ja rakentavaa.
Tommy on liike-elämän ammattilainen, mutta  ei rajoittunut. Kristillisyys pukee häntä; se näkyy muttei haittaa.

Ei ole tapana, mutta kun tällaista sattuu harvoin eli ei koskaan aikaisemmin, sanoa: Kiitos kukista. Valtuusto varapuheenjohtaja Elina Salokangas & knit  ylättivät estradilla olevat  tervehdyksellä.

Kohtuullista paremmin 
Valtuuston selkeä yksitúumaisuus suurissa kuvioissa on ollut elintärkeää Naantalille. Lyhyesti uskallan sanoa, että – pois lukien valtion taloudelliset meistä riippumattomat toimet – huonomminkin, paljon huonommin olisi voinut mennä. Siitä kiitokset pienimmästä  suurimpaan ja uusimmasta vanhimpaan.
Eiköhän tämä tästä! mr

15.12.2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa