Trumputtaja ja vesper tulivat, mutta

Trumputtaja20130601

Kesän kauneimman päivän ilta muutti idyllin lähes täydelliseksi, Nuori trumputtaja julisti päivän päättyneeksi ja vesper kajahti tosin monien kuulijoiden arvelujen mukaan  jonkun muun kuin Jari Virran puhaltaman tornista.
Kaikki hyvin Naantalissa vai onko?
Juhannuskoko on päätetty poistaa ohjelmasta kalleuden, paikan vaarallisuuden ja hankaluuden vuoksi. Säästö 4.000 euroa. Tarkkaavainen Kallun Grillin hoitaja  on sen huomannut ja siitä kuultuani  rupesin sen jälkeen selailemaan pöytäkirjoja ja kyllä niin on yhden helmikuisen pöytäkirjan liitteessä tämä juhannuskokon ja Uuden Vuoden vasstaanoton lopettaminen mainitaan.

Juhannuskokko tansseineen on suuri yleisön suosikki.

Siellä käyvät naantalilaisten ohella Turun seudun väkeä runsaasti ja se on hieno vuosikymmeniä jatkunut  vuorotervehdys Kultarannan ja Naantalin välillä. Naantalin kulttuurijohto on tekemässä suuren virheen poistaessaan tämän itsenäisen Naantalin yhden pienen symbolin ja viihtyvyystekijän.
tätä yritti aikoinaan Kj Timo Kvist, mutta kaupunginhallitus palautti tämän ja niin traditio sai jatkua. Yimo ei asun Naantalissa ja taitaapi olla niin, että sivistys ja kulttuuripuolella on saman ”vika”, toimijat katsellevat juhannusta muilla mailla.

2.6.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa