Tällä on merkitystä

  • Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on noussut Jyrki Kataisen (kok.) kantaan kysyttäessä suosikkia seuraavaksi pääministeriksi.
    Talouselämä-lehden
    teettämän kyselyn mukaan Kataisesta toivoo seuraavan hallituksen pääministeriä 27 prosenttia suomalaisista. Sipilä saa taakseen 22 prosentin kannatuksen.
    SDP:n Jutta Urpilainen saa kyselyssä 18:n ja perussuomalaisten Timo Soini 16 prosentin kannatuksen. HS verkkolehti 19.4.2013

Otsikossa viittaan siihen, että Juha Sipilä on noussut voimakkasti ja uskottavuus kasvaa samaan aikaan, kuin se laskee hallituksen johdossa olevalle Kataiselle.
Tämän päivän Hesarin toinen uutinen li, että hallituspuolueiden johtajat valitsivat osinkomallin, joka oli valmistelijoiden esittämiä anteliaampi rikkaille.
Tällä palstalla on väitetty eikä välttämättä väärin perustein, että valinta on johtunut yrittäjäjärjestöjen lobbauksesta ja päättäjien asiantuntemattomuudesta. Ja siinä se on koko karmeudessaan ja siksi Sipilä nousee.

Niin vielä: Tämä kuntarakenne ja Sote on sitten lopullinen niitti nykyhallituksen johdolle
ainakin Jutalle, ellei hän ymmärrä siitä irtaantua pikapuolin.

Eero Heinäluoman kirja, jota en ole lukenut, ei tilannetta varmaankaan paranna. Tuomiojan Erkkikään entinen  yksilöllisyyttä korostava edistyksen merkki on oma lukunsa . Hän on ongelmallinen tapaus, sen tiedämme, mutta ei Don Eerokaan kaikkine junttarinkineineenkään  ole mikään Stadin vetovoimaisin mainosvalo.
Aina on jokaisessa saumassa mahdollisuus. Nyt olisi aika miettiä itse kunkin omasta ja puolueen puolesta.

18.4.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa