TALVEN PALUU

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Öisen lumisateen jälkeen töihin lähtö fillaristille on usein hankalaa.
Aurat eivät ehdi joka paikkaan. Mannereheiminkatu oli vuosia sellainen välinputooja; se ei ollut tärkeä autoväylä eikä se ollut jalankulkukäytävä. 
Nyt on tapahtunut parannus ja kadulle oli aurattu yksi väylä aamuvarhaisella. Torikadulla ja Kaivokadulla ei aura ollut käynyt ja pöyrällä liikkuminen pehmeässä lumessa on taitolaji.

Tällä sivulla ei ole ollut tapana kuvata vastaavaa toimittajaa. Nyt sen teen siitä johtuen, että eilisessä puheenjohtajapaneelissa ylimielisen Timo Soinin naljailu ärsytti potkulautailijaakin. Tunsin  närkästystä kaikkien maailman polkupyöräilijöiden puolesta. Ja aamulla otti päähän, kun eduskuntatutkimuksen johtaja ja soutaja Markku Jokisipilä TS:n kolumnissaan ei pysty peittelmään Soinin ihailua.

Fillaristikommunisti nimittely osoitti huonoa makua ja typerää liikennepolitiikkaa. Polkupyörä matkoilla kilometristä viiteen on taloudellisin liikuntaväline, jonka käyttö vielä parantaa kuntoa. Polkupyörällä ajo ei taida sattuneista sysistä kuulua Timon harrastuksiin. Ehkäpä siksi fillaristit näyttäytyvät hänen silmissään vierailta, johin pitää suhtautua vihamielisesti kuten perusuomalaisten joukoissa joillakin on tapana ollut ajatella maahan tulevista.

Puheenjohtajapaneelissa 7.3.2017 oli loppua kohden ideaakin.
Juha Sipilän
ja Antti Rinteen väittely oli pääministerisarjaa; kasvatusasiostakin saattiin tietoa ja selkeitä erojakin  oli varhaiskavatuksen järjestämisen keinoissa. Antti painotti naisten asemaa tulevan naistenpäivän kunnaiksi, mutta ymmärsi, ettei kotihoitoakaan pidä mennä suin päin lopettamaan. Rahan puuttella Sipilä vastusti uudistuksia.

Hauska yksityiskohta oli, että Petteri Orvon  kravatti oli kirkkaimman punainen!
Naantalin puoluetovereille taisi korvia kuumotta, kun Petteri puolusti vuokra-asuntojen rakentamista. Naantalissa Ara-tuontatoa ei ole sallittu keskustakorttelin ensimmäiseen vaiheeseen.
Taitaa homma tökkiä  ja saa nähdä  päästäänkö alkua pidemmälle, kun ei uskallettu ottaa sosialiisempaan tuotantoa palettiin.
Yksisilmäinen porvaripolitiikka johtunee ei-rikkaiden kammosta. 

8.3.2017

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa