Syysvaltuusto linjakas ja lillukanvarsissa

Naantalinranta20150921

Syysvaltuusto eteni melkoisen joutuisasti, ehkä syynä oli se, että Pelstakaa Lapset kertoivat oman toimintansa ja kuvanäyttelyn ohessa vakavasta tilanteesta meillä, Euroopassa ja maailmassa.
PeLan toiminta on hyvä esimerkki kolmannen sektorin toiminnasta, jolta odotetaan paljon – ehkäpä juuri nyt vähän liikakin. Mutta hyvä että suhteet ovat kunnossa.

Naantalin valtuusto ei höyrynnyt, kiitos siitä useammalle taholle,  vaan hoiti hommat pieniä Vasemistoliiton sähläyksiä lukuunottamatta. No nekin asiat saivat ratkaisunsa ystävällisessä hengessä tosiasioita esitellen. 
Sen sijaan aloitetta taas kerran käytettiin kummallisella tavalla. Kun valtuusto kokoontuu huomenna seminaariin käsittelemään asioita, ei se suinkaan tarkoita minkään virallisen käsittelyn poistamista, vaan asian lisäkäsittelyä. Emmehän me kaikki kaikesta tyytyväisiä ole, mutta me yritämme vaikuttaa lopputulokseen ja pyrimme toimimaan silloin kun se hetki on.
Tästä meillä on esimerkkejä tämänkin asian käsittelyn eri vaiheista. Uskomme vielä, että tähänkin asiaan saadaan muutoksia, kun perustellaan ja neuvotellaan. katso eilinen Säilytä ja Rakenna juttu näiltä sivuilta.

Ps. Kyllä aamu on iltaa ihmeellisempi. Kolme pointtia:

  1. Tämä juttu olisi pitänyt otsikoidan linjakkaasti lillukanvarsista Rannikkoseudun  suuren valtuustojutun sisällön perusteella. Väärin luetun esittelytekstin perusteella käynnistetty keskustelu postimerkkikaavan kohdalla asiasta, joka kaavaan ei varsinaisesti kuulu,  taisi olla tämän vuoden valtuusouutisten hitti. Nyt odotamme, että erikoinen valtuustoaloite tulee erillisenä uutisena perjantaina.
  2. Ja kun lehteen mentiin, niin poikkeuksellinen ilo oli lukea kaksi fiksua yleisön osaston juttua. Nuoret kirjoittajat kehuivat kouluruokaa ja toivoivat pidempiä ulkoilureittejä.
  3. Ja kun lehdessä ollaan,niin Alma median Yt:t puhuttavat. Mahtaako tässä käydä niin, että kohta nähdään salmelat ja lehti myydään takaisin Ilkka Kanervaa tällä hetkellä avustavalle Rannikkoseudun entiselle päätoimittaja – omistajalle Juha Haapakoskelle?

21.9.2015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa