Sosiaalineuvos JAPI

JarmoRosenlofAa20111201

Tähän kohtaan sopii paremmin kuin hyvin seuraava moneen kertaan toistettu  tarina eli kunniamerkkiä kantaneen Juslin Anton  vastaus Urho Kekkoselle: 
”En mää tierä, mist Te saisit, mut mää olen saanut ansioist”

Ahkera, tunnollinen ja asioista erittäin perillä oleva perusturvalautakunnan puheenjohtaja Jarmo Rosenlöf on arvonimensä ansainnut.

Hän on Turun vaikutusvaltaisin luottamushenkilö. Ja se ei johdu asemasta, vaan hänestä itsestään, sillä hän on tiedonhaluinen, päättelykykyinen eikä tyhmä. Sen lisäksi hänen kanssakäymistaidot ovat vertaansa vailla. Kyllä Japi arvonsa tietää, mutta muut eivät sitä  hänen vaatimattoman käytöksensä takaa huomaa.

Japi on ”tyytynyt” hyvinvointilautakuntien johtotehtäviin eikä ole pyrkinyt keskushallinnon parrasvaloihin, vaikka onkin ollut pidempään kuin kukaan muu valtuustoryhmänsä puheenjohtaja.
Omat vaatimattomat lapsuuden olosuhteet ja ay-liikkeen kautta sisäistetty sosialidemokraattinen aate auttamishaluun yhdistettynä  on ohjannut hänet sosiaali- ja terveyssektorille. Se taas ei tarkoita , etteikö hän nopeasti pystysi omaksumaan myös kovia asioita kuten energiaa ja rakentamista. Terve järki ja tarkkaavaisuus, mutta ennen muuta suhteellisuudentaju, ovat tehneet Japista oivallisen päättäjän  mitä moninaisempiin tehtäviin.

On ollut etuoikeus liikkua Japin seurassa laduilla. Matkanteko on mukavaa kunnostaan huolehtivan ja mieleltään virkeän ystävän kanssa.

Kiitollisin ajatuksin onnittelen  – ja uskon niin monen siihen yhtyvän – oman aikamme merkittävää, monia rajoja ylittänyttä  yhteistyön rakentajaa Japia hänelle suodun arvonimen johdosta.

13.12.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa