Ryskyin murtui puolueaidat

Ei ollut kysymys viime taistosta, mutta maailman merkit menivät melko sekaisin Naantalin kh:ssa.
Vilhelm Junnilan,ps ja Terhi Kärkkäisen,vas yhteisrintama ei saanut pakolaiskysymystä uuteen valmisteluun eikä myöskään pystynyt kaatamaan esitystä 60 pakolaisen vastaanotosta. Mutta kysymysmerkkejä se nostatti: Mihin oletkaan vasemmistoliitto menossa?

Kokoomuksella oli tarve saada eskon puumerkkinsä asian käsittelyyn edellyttämällä, että Naantaliin muutoin tulevat ja perheiden yhdstämisen mahdollisesti tuomat lasketaan tuohon kolmen vuoden ja 60 kiintiöön.

Keskustan SAMULI SANTALAHTI YHDESSÄ SOSIALIDEMOKRAATTIEN HANNU AALLON, SIRPA HAGSBERGIN JA ARJA HENTOSEN kanssa muodostivat sote-lautakunnan ja kaupunginjohtajan ehdotusta tukeneen vähemmistön.

Sd-ryhmän toimesta ehdotettiin pontta sen jälkeen, kun ilmeni, että muutoksia haluttiin tehdä. Ponessa, joka on liitteenä,  esitettiin  laajasti tarpeellisia toimia maahanmuuton ongelmien ratkaisemiseksi.
Ajatus oli yrittää liennyttää vastakkainasettelua. Sellaisena se otettiinkin vastaan muiden – kiitos siitä – paitsi Junnilan Vilhelmin toimesta. Hänkin joutui pontta  vastustamaan -niin arvelen – enemmän viran puolesta ja valitsemansa pakolaisvastaisen profiilin säilyttämiseksi sekä eriävän mielipiteen kirjaamiseksi.

Tulevaisuutta ajatellen olisi todella toivottavaa, että löytäisimme Naantalissa tässä -kuten monessa muussakin asiassa on löydetty – tavan toimia, joka ratkaisee ongelmia eikä luo niitä.

18.4.2016

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa