Positiivista, mutta

  • Vuo­si­lo­mal­laan sai­ras­tu­nut voi jat­kos­sa pi­tää kor­vaa­vat lo­ma­päi­vät myö­hem­min. Nyt se on mah­dol­lis­ta vas­ta seit­se­män ka­rens­si­päi­vän jäl­keen.
    Edus­kun­ta hy­väk­syi la­ki­muu­tok­sen kes­ki­viik­ko­na ää­nin 115–53. Vas­taan ää­nes­ti­vät kes­kus­tan kan­san­edus­ta­jat ja enem­mis­tö pai­kal­la ol­leis­ta pe­rus­suo­ma­lai­sis­ta.
  • Kes­kus­ta ha­lu­si hy­lä­tä lain­muu­tok­sen, kos­ka se tuo li­sä­kus­tan­nuk­sia työ­nan­ta­jil­le. Ryh­män­joh­ta­ja Kimmo Tiilikaisen mu­kaan työn­an­ta­jien ai­noak­si toi­vok­si jää nyt, et­tä ”ter­veel­lä jär­jel­lä va­rus­te­tut” ih­mi­set ei­vät käy­tä hy­väk­si uut­ta etua ja ovat val­miit sai­ras­ta­maan pa­rin päi­vän nu­ha­kuu­meen ke­sä­lo­mal­laan omaan piik­kiin­sä. HS uutinen 4.3.2013.

Tämä on ollut  kenkkumainen juttu, joka on harmittanut niitä, joiden loma on mennyt pilalle. Nyt jokaisen ay-taustaisen hallitukselle aiheesta vihaisen kannatta katsoa opposition käytöstä: Keskusta täysin ja perussuomalaiset puoliksi vastaan. Vanha laulun kysymys Kenen joukoissa seisot  on on saanut yhden vastauksen.

Hallituksessa selitykset ovat osinkoverotuksessa ontuvia. Olen tullut vakuuttukseni siitä, että niin uskomatonta kuin onkin, on kyseessä ensisijaisesti ja yksinkertaisesti vanha kansan poliittiseen käyttäytymiseen liittyvä ongelma  tietämättömyys.
EK:n puheenjohtaja itsekin järjestelyistä miljoonia hyötyvä oli valmis muutoksiin osinkoverotuksessa puhuen osingon saajien tasa-arvosta.
Mutta se tässä jurppii, että tärkein ryhmä eli palkanmaksaja- kuluttaja on alun alkaen ja lopuksi ainainen maksumies.

3.4.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Seuraa somessa