Piirin johto vaihtui

PiirinjohtoRuskoA20131116

Varsinais-Suomen sosialidemokraattinen piiri valitsi äänestäen puheenjohtajiston. Puheenjohtajaksi valittiin heti ensimmäisellä kierrokselle Vuokko Puljujärvi-Seila 77 äänellä eli hän sai yli puolet 132 läsnä olleelta.
Hänen esiintymisessään oli luontevuutta ja inhimillisyyttä. Vuoko, 44 v yhteisöpedagogi  on syntynyt Kittilässä. Hän on ay aktiivi ja Turun kunnallisjärjestön varapuheenjohtaja. Hän on asunut Liedossa ja Naantalissa.
Vuokko varmisti  esiintymisellään  paikkansa.Tavoitteena on nousta kannatuskuopasta ja saada viestintä toimimaan. Toivotamme onnea!

I varapuheenjohtajaksi tuli Matti Varajärvi Salosta ja äänestyksen ja arvan avulla Mikko Vuori Kaarinasta. Nuorta voimaa ja aktiivisuutta edustanut Nelli Baran joutuu odottamaan seuraavi kertoja . Pertti Pokki Laitilasta valittiin piirihallituksen. Martti Kallu Sipponen jatkaa ja saa seurakseen Kimmo Nurmen Raisiosta.
Tämä piirihallitus voi olla kovankin paikan edessä. Miten hallitus selviää superperjantaista ja mihin suuntaan kuntarakenteita ja sosiaali- ja terveyspalveluja kehitetään on suuri vaikea kysymys. Siinä voi olla jännitteitä Turun ja muiden kuntien välillä.

17.11.2013

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Mikä on Naantalin Työväenyhdistys?
Mitä on sosialidemokratia?
Lue tästä
Esittely

Naantalin sosiaalidemokraatit tiedottaa

Blogi

Seuraa somessa